Τζένη Θεωνά: Μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο του γιου της! [pic]

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζένη Θεωνά. Η αγαπημένη ηθοποιός το περασμένο Σάββατο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Δήμο Αναστασιάδη. Το ερωτευμένο ζευγάρι ανυπομονούσε να κρατήσει στην αγκαλιά του τoν γιο του, ο οποίος τους γέμισε χαμόγελα. Η Τζένη και ο Δήμος απολαμβάνουν τον νέο τους ρόλο ως γονείς και δεν αφήνουν λεπτό από δίπλα τους το μικρό αγγελούδι τους.

Η ευτυχισμένη μανούλα και ο μπέμπης πήραν εξιτήριο και πλέον βρίσκονται σπίτι τους. Σήμερα η η Τζένη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram το παιδικό δωμάτιο του μπέμπη και έγραψε: “Η περιπέτεια ξεκίνησε και δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο. Πήραμε πολλή αγάπη και ουσιαστική υποστήριξη και σας ευχαριστούμε όλους έναν προς έναν”.

«Είμαι σίγουρος ότι η Τζένη είναι πολύ καλή μαμά. Νιώθω ασφαλής. Κοιμόμαστε μαζί, σε τρελαίνει αυτή η μυρωδιά του μωρού… Κάθομαι το βράδυ και τον κοιτάζω, να κοιμάται, να τον θηλάζει η Τζένη, κάθομαι και τον κοιτάζω….», αποκάλυψε σήμερα στο Πρωινό και στη Φαίη Σκορδά ο ευτυχισμένος πατέρας.

Read More

And More