Τζένη Θεωνά: Πιο λαμπερή από ποτέ στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της! [pics]

Την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής της βιώνει η Τζένη Θεωνά! Η ταλαντούχα ηθοποιός σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο, τον καρπό του έρωτα της με τον Δήμο Αναστασιάδη και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η Τζένη διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί για την μέρα που θα κρατήσει στην αγκαλιά το αγοράκι της. Η μέλλουσα μανούλα κατάφερε να κράτησε την εγκυμοσύνη της κρυφή μέχρι τον 4ο μήνα και ξάφνιασε τους πάντες με την χαρμόσυνη αποκάλυψή της σε γνωστό περιοδικό.

Την εγκυμονούσα ηθοποιό συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE στο θέατρο “Μουσούρη” με καλές της φίλες να απολαμβάνουν την θεατρική παράσταση “Ψέμα στο Ψέμα” που πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης. Η Τζένη Θεωνά ήταν πιο λαμπερή από ποτέ και το σικ φόρεμά της αναδείκνυε την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι μαζί τέσσερα χρόνια και ο ερχομός του γιου τους θα επισφραγίσει τον μεγάλο τους έρωτα. Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και κρατάνε χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική τους ζωή.

Η Τζένη Θεωνά, φορούσε ένα λεοπάρ φόρεμα με μαύρες μπότες και έλαμπε από ευτυχία.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More