Τζένη Θεωνά: Πρεμιέρα με τον σύντροφό της στο πλευρό της [pics]

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και είναι στα καλύτερά τους. Ο αρχικός δισταγμός τους με τα φώτα της δημοσιότητας και τν δημοσιοποίηση της σχέσης τους έχει πια αμβλυνθεί και δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα σε αυτά τα χρόνια τους έχουμε δει σε κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Πριν από λίγες μέρες είδαμε την ηθοποιό στην πρεμιέρα του τραγουδιστή.

Ο Δήμος Αναστασιάδης φέτος εμφανίζεται στο Έναστρον, στο πλευρό της Πάολα, του Γιώργου Μαζωνάκη και του Στέλιου Ρόκκου και φυσικά η Τζένη Θεωνά ήταν εκεί! Το βράδυ της Τρίτης, ο τραγουδιστής “ανταπέδωσε” πηγαίνοντας κι εκείνος στην επίσημη πρεμιέρα της αγαπημένης του στο θέατρο Άλμα. Η όμορφη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση ” “Fool for Love”.

Δεν δίστασαν μάλιστα να ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό του TLIFE ενώ ήταν διαχυτικοί μεταξύ τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η όμορφη ηθοποιός και ο ταλαντούχος τραγουδιστής άλλωστε είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Έχουν κάνει μάλιστα το επόμενο βήμα στη σχέση τους αφού μετακόμισαν σε νέο σπίτι στην περιοχή του Παπάγου, όπου στέγασαν τον έρωτά τους.

Φιόνα Γεωργιάδη, Τζένη Θεωνά, Δήμος Αναστασιάδης, Κωστής Μαραβέγιας

Read More

And More