Τζένη Θεωνά: Στο θέατρο αγκαλιά με τον Δήμο Αναστασιάδη! [pics]

Πιο ερωτευμένους και ενωμένους από ποτέ φαίνεται πως βρίσκει η νέα χρονιά την Τζένη Θεωνά και τον Δήμο Αναστασιάδη. Το γνωστό ζευγάρι που τον περασμένο Απρίλη απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα πανέμορφο αγοράκι, είδε να έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή του και ζει όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Ο μικρός μπόμπιρας είναι πια ο πρωταγωνιστής στο σπίτι του ζευγαριού και η απόλυτη προτεραιότητά τους. Τόσο η γνωστή ηθοποιός μάλιστα, όσο και ο αγαπημένος της Δήμος δεν σταματούν να περνούν όμορφες στιγμές με τον μικρό και να του αφιερώνουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν.

Ωστόσο, πριν λίγες μέρες, οι δυο τους άφησαν τον μικρό στο σπίτι και έκαναν μια ρομαντική έξοδο για δύο. Το ζευγάρι βρέθηκε στο θέατρο Θησείον και απόλαυσε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Μήδειας του Μποστ. Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναδστασιάδης πόζαραν αγκαλιά και έδειχναν να είναι στα καλύτερά τους!

«Με τρεις υπέροχους στην χτεσινή επίσημη της Μήδειας του Μποστ, δια χειρός @nick_orestis_chaniotakis Δεν υφίσταται το ενδεχόμενο να μην ευχαριστηθείς αυτή την παράσταση. Το λιγότερο που μπορώ να πω.», έγραψε η Τζένη Θεωνά στο instagram λίγο μετά το τέλος της παράστασης.

Φωτογραφίες: Ndp

Read More

And More