Τζένη Θεωνά: Χριστουγεννιάτικη βόλτα στα νότια προάστια! [pics]

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η σχέση τους μετρά πια 4 χρόνια και εκείνοι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι έχει προτιμήσει όλα αυτά τα χρόνια να κρατά χαμηλούς τόνους καθώς και την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την αγαπημένη ηθοποιό συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός στην Γλυφάδα να κάνει τις αγορές της ενόψει εορτών για τα αγαπημένα της πρόσωπα και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. Η Τζένη ήταν ντυμένη chic και η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει αρκετά.

Η Τζένη είναι λάτρης των social και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα της με τους θαυμαστές της. Πρόσφατα, μάλιστα, ανέβασε και μία φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα της, γράφοντας: «Εν μέσω γυρίσματος η μέλλουσα νονά μου ζητάει από το εξωτερικό να δει κοιλίτσα. Και με μία φωτογραφία συνειδητοποιούμε ότι δεν πρόκειται για «κοιλίτσα» πια. Merry Christmas! 🎄#bestchristmas

Read More

And More