Τζένη Τζιβεριώτη: Οικογενειακή απόδραση στην Ίο [pics]

Τζένη Τζιβεριώτη: Οικογενειακή απόδραση στην Ίο [pics] | tlife.gr

Λίγο πριν γιορτάσει τα φετινά της γενέθλια, η Τζένη Τζιβεριώτη απόλαυσε ξεχωριστές καλοκαιρινές στιγμές με την οικογένειά της. Το πρώην μοντέλο ταξίδεψε στην Ίο μαζί με τον σύζυγό της, Γιάννη Τσακουμάκο και την 6χρονη κόρη τους, Νίκη. Όλοι μαζί χάρηκαν τον ήλιο και τη θάλασσα του κυκλαδίτικου νησιού κι εκείνη φρόντισε να μοιραστεί μαζί μας μερικές από τις στιγμές τους ανεβάζοντας φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram.

Η Τζένη Τζιβεριώτη και ο Γιάννης Τσακουμάκος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια. Ωστόσο, έχουν επιλέξει να ζουν την οικογένειά τους ευτυχία μακριά από τα φώτα. Παρά το γεγονός ότι το πρώην μοντέλο κινείται στο χώρο της showbiz κι εκείνος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες.

Η προσωπική τους ζωή είναι κάτι που έχουν κρατήσει αποκλειστικά για εκείνους και για τους κοντινούς τους ανθρώπους. Γι’ αυτό είναι και πολύ σπάνιες οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Βέβαια, η Τζένη φροντίζει να στηρίζει πάντα τα νυχτερινά μαγαζιά τα οποία έχει ο σύζυγός της και ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει πολλές φορές σε βραδινές εξόδους.

READ more