Τζένη Τζιβεριώτη: Σπάνια βραδινή εμφάνιση με τον σύζυγό της!

Τζένη Τζιβεριώτη: Σπάνια βραδινή εμφάνιση με τον σύζυγό της! | tlife.gr

Η Τζένη Τζιβεριώτη και ο Γιάννης Τσακουμάκος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια. Ωστόσο, έχουν επιλέξει να ζουν την οικογένειά τους ευτυχία μακριά από τα φώτα. Παρά το γεγονός ότι το πρώην μοντέλο κινείται στο χώρο της showbiz κι εκείνος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες.

Η προσωπική τους ζωή είναι κάτι που έχουν κρατήσει αποκλειστικά για εκείνους και για τους κοντινούς τους ανθρώπους. Γι’ αυτό είναι και πολύ σπάνιες οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Βέβαια, η Τζένη φροντίζει να στηρίζει πάντα τα νυχτερινά μαγαζιά τα οποία έχει ο σύζυγός της και ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει πολλές φορές σε βραδινές εξόδους.

Αυτή τη φορά το TLIFE τους συνάντησε μαζί στη Γλυφάδα. Το ζευγάρι βρέθηκε στο πάρτι γνωστού εστιατορίου με το οποίο συνεργάζεται ο Γιάννης Τσακουμάκος. Στο ίδιο πάρτι είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και αγαπημένους φίλους όπως είναι το ζεύγος Γωγώ Μαστροκώστα και Τραϊνός Δέλλας (δες εδώ περισσότερα).

Άφησαν για λίγο την κόρη τους Νίκη στο σπίτι και χαλάρωσαν από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις περνώντας χρόνο με τους φίλους τους και ο ένας με τον άλλον.

READ more