Τζένιφερ Άνιστον: Αποκάλυψε πόσα χρόνια έκανε να ξεπεράσει τον Μπραντ Πιτ

Ένας από τους χωρισμούς που θα μείνουν για πάντα στην ιστορία, ήταν αυτός της Τζένιφερ Άνιστον με τον Μπραντ Πιτ.

Μέχρι και σήμερα δημοσιογράφοι συνεχίζουν να ρωτούν τους δύο ηθοποιούς για την σχέση που διατηρούσαν στο παρελθόν. Αυτό που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα, είναι το πόσα χρόνια έκανε η Τζένιφερ να το ξεπεράσει, με το νούμερο να προκαλεί εντύπωση.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο ένθετο περιοδικό της εφημερίδας The Wall Street Journal, πέρασαν 12 χρόνια μετά από αυτό το διαζύγιο, μέχρι τη σχέση της με τον Justin Theroux και ο λόγος, είναι βαθύς: «Πάντα ήταν λίγο δύσκολο για μένα στις σχέσεις, γιατί πραγματικά ήμουν κάπως μόνη. Δεν μου άρεσε η ιδέα να θυσιάσω αυτό που ήμουν ή αυτό που χρειαζόμουν, δεν ήξερα πραγματικά πώς να το κάνω αυτό. Ήταν πιο εύκολο να είμαι απλά σόλο. Δεν είχα καμία εκπαίδευση σε αυτό το πάρε – δώσε».

Η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε για το πόσο επηρεάστηκε και από την ασταθή προσωπική ζωή των γονιών της και τις συνεχείς τους κόντρες, θεωρώντας πως δεν είχε ερεθίσματα για το πώς θα πρέπει να είναι εκείνη στη δική της ζωή και αυτό είναι από τις αιτίες που μέχρι και σήμερα, δεν έχει έρθει το happy end για εκείνη.

Read More

And More