Τζένιφερ Άνιστον: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» της στον Μάθιου Πέρι – Το μήνυμα που της είχε στείλει στο κινητό

Δυο εβδομάδες μετά την τραγική απώλεια του Matthew Perry, οι συμπρωταγωνιστές του στα Φιλαράκια βρήκαν τη δύναμη για να αποχαιρετήσουν τον φίλο τους και δημόσια…

Μετά τα μηνύματα θλίψης του Matt LeBlang και της Courtney Cox, σειρά είχε η Jennifer Aniston. Η διάσημη ηθοποιός, που ενσάρκωσε με επιτυχία την Rachel στη σειρά Friends, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να αποχαιρετήσει τον καλό της φίλο και συνάδελφο, Matthew Perry.

«Ω φίλε αυτό με έχει κόψει βαθιά… Το να πρέπει να αποχαιρετήσω τον Matty μας ήταν ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω ξαναζήσει. Όλοι βιώνουμε την απώλεια κάποια στιγμή της ζωής μας. Απώλεια ζωής ή απώλεια αγάπης. Το να μπορείς πραγματικά να ΚΑΘΕΣΑΙ σε αυτή τη θλίψη, σου επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές χαράς και ευγνωμοσύνης που αγάπησες κάποιον τόσο βαθιά. Και τον αγαπήσαμε βαθιά. Ήταν μέρος του DNA μας.

Ήμασταν πάντα οι 6 μας. Αυτή ήταν μια εκλεκτή οικογένεια που άλλαξε για πάντα την πορεία του ποιοι ήμασταν και ποιος θα ήταν ο δρόμος μας. Για τον Matty, ήξερε ότι του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελάνε. Όπως είπε και ο ίδιος, αν δεν άκουγε το «γέλιο» νόμιζε ότι θα πεθάνει. Η ζωή του κυριολεκτικά εξαρτιόταν από αυτό. Και το αγόρι κατάφερε να κάνει ακριβώς αυτό. Μας έκανε όλους να γελάμε. Και να γελάμε δυνατά. Τις τελευταίες εβδομάδες, κλαίω με λυγμούς πάνω από τα μηνύματά μας. Για γέλια και για κλάματα και μετά πάλι γέλια. Θα τα κρατήσω για πάντα. Βρήκα ένα μήνυμα που μου έστειλε από το πουθενά μια μέρα. Τα λέει όλα. (Δείτε το δεύτερο slide… )

Matty, σ’ αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα είσαι εντελώς ήσυχος και χωρίς πόνο. Σου μιλάω κάθε μέρα… μερικές φορές σχεδόν μπορώ να σε ακούσω να λες “θα μπορούσες να ΕΙΣΑΙ πιο τρελός; ” Ξεκουράσου μικρέ αδερφέ. Πάντα μου έφτιαχνες τη μέρα…» έγραψε η Jennifer Aniston στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Read More

And More