Τζένιφερ Γκέιτς: Η κόρη του Μπιλ Γκέιτς παντρεύεται – Ποιος είναι ο πάμπλουτος Αιγύπτιος που ερωτεύτηκε

Η κόρη του Bill Gates, Jennifer Gates, είναι έτοιμη να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, Nayel Nassar, σε μία που τελετή που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Οκτωβρίου και μιλούν όλοι για αυτή.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ετοιμάσει ένα διήμερο εορτασμό για τον γάμο του στην παραμυθένια φάρμα της Jennifer Gates στο Westchester County, στη Νέα Υόρκη, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή και η δεξίωση.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nayel Nassar (@nayelnassar)

Σύμφωνα με το αμερικανικό People, ο γάμος θα είναι αρκετά μεγάλος, καθώς εκτός από τα πολύ αγαπημένα πρόσωπα το ζευγαριού, το παρών θα δώσουν συνεργάτες των ισχυρών και πάμπλουτων γονιών τους. Άλλωστε και ο Nayel Nassar, προέρχεται από οικογένεια εκατομμυριούχων και το ζευγάρι είναι έτοιμο να ενώσει την περιουσία του.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Katharine (@jenniferkgates)

Οι δυο τους απολαμβάνουν να κάνουν ταξίδια, ενώ μοιράζονται την ίδια αγάπη για την ιππασία και τα χιόνια. Συχνά, δημοσιεύουν κοινές τους φωτογραφίες στα social media εκφράζοντας τα αισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλο.



Ποιος είναι ο Nayel Nassar

Ο Nayel Nassar μπορεί να γεννήθηκε στο Chicago της Αμερικής, μεγάλο όμως στο Κουβέιτ, όπου οι γονείς του διατηρούν αρχιτεκτονικό γραφείο. Ο Nayel επέστρεψε στην Αμερική το 2009 ενώ οχτώ χρόνια αργότερα επέστρεψε στη χώρα για ένα ταξίδι μαζί με την Jennifer, θέλοντας να της δώσει μία γεύση από την παιδική του ηλικία.

Μαζί με τη μητέρα του

Μαζί με τον πατέρα του

Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Nayel λατρεύει την ιππασία και είναι ένας από τους κορυφαίος ιππείς, ο οποίος μάλιστα, έχει αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Αίγυπτο. Ο Nassar ξεκίνησε το άθλημα σε ηλικία 5 ετών και ήδη είχε ξεχωρίσει σε ηλικία 10 ετών. Έχει διακριθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013, του 2014 και του 2017, ενώ συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, δίνοντας στην Αίγυπτο την ευκαιρία να έχει συμμετοχή στο άθλημα για πρώτη φορά μετά από 61 χρόνια.



Η σχέση και ο αρραβώνας με την Jennifer Gates

Η Jennifer Gates και ο Nassar Sayyel αποφοίτησαν από το πανεπιστήμιο του Stanford, εκείνη με πτυχίο στην Βιολογία και εκείνος με πτυχίο στα Οικονομικά.

Στην αποφοίτηση της Jennifer, ο Nassar θέλησε να την συγχαρεί δημόσια, κάνοντας μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την οποία συνόδευσε με πολύ τρυφερά λόγια: «Είμαι τυχερός, είναι όμορφη και έχει και πτυχίο από το Stanford. Συγχαρητήρια αγάπη μου για όσα κατάφερες αυτά τα 4 χρόνια. Ανυπομονώ να συνεχίσω αυτό το υπέροχο ταξίδι μαζί σου». 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nayel Nassar (@nayelnassar)

Το ζευγάρι δημοσιοποίησε για πρώτη φορά τη σχέση του στα social media, τον Φεβρουάριο του 2017, σχεδόν ένα μήνα μετά το πρώτο τους ραντεβού. Στην πρώτη τους επέτειο, η Jennifer ανήρτησε μια φωτογραφία τους και έγραψε «Κανείς δεν ξέρει αν η επίσημη μέρα επετείου μας είναι σήμερα ή χθες αλλά εντάξει. Είμαι χαρούμενη που είμαι δική σου κάθε μέρα».

Η πρώτη φωτογραφία τους στο Instagram

Η 25χρονη κόρη του Bill Gates και ο 30χρονος Nayel ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2020 με μια φωτογραφία τους στο Instagram και γράφοντας για τη ρομαντική πρόταση γάμου: «Μου κόπηκαν τα πόδια το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με την έκπληξη στο πιο σημαντικό σημείο” είχε γράψει η Jennifer εξηγώντας ότι “ανυπομονώ να περάσουμε μαζί την υπόλοιπη ζωή μας μαθαίνοντας, ωριμάζοντας, γελώντας και αγαπώντας ο ένας τον άλλο. Ναι, εκατομμύρια φορές ναι».

Ο αγαπημένος της είχε γράψει: «Νιώθω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος και ο πιο τυχερός άντρας στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Jenn είσαι τα πάντα που είχα ποτέ ονειρευτεί και πολλά περισσότερα. Ανυπομονώ να μεγαλώσουμε μαζί σε αυτό το ταξίδι που λέγεται ζωή και απλά δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς εσένα πια. Σε αγαπώ περισσότερο από όσο φαντάζεσαι. Σε ευχαριστώ που κάνει την κάθε μέρα να μοιάζει με όνειρο».

Να υπενθυμίσουμε πως η Jennifer είναι το πρώτο από τα τρία παιδιά που απέκτησε ο Bill Gates με την Melinda Gates, κατά τη διάρκεια του 27ετή γάμου τους.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

Read More

And More