Τζένιφερ Λόπεζ – Άλεξ Ροντρίγκεζ: Διαψεύδουν τις φήμες περί χωρισμού – Τι συμβαίνει τελικά;

To γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και μερικές ώρες η είδηση πως η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez χώρισαν έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης. 

“Είμαστε ακόμα μαζί” δηλώνει το γνωστό ζευγάρι σε μια από κοινού ανακοίνωσή του που φιλοξενείται στο αμερικανικό περιοδικό People.

Μάλιστα, άτομο που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του ζευγαριού μιλώντας στο People τόνισε ότι σν και έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο χωρισμού παραμένουν μαζί παρά την κρίση που περνά η σχέση τους.

Η ίδια πηγή διέψευσε και τις “κακές γλώσσες” που ήθελαν τρίτο πρόσωπο να έχει εισχωρήσει στη σχέση τους και συγκεκριμένα τη Madison LeCroy, μία από τις πρωταγωνίστριες του ριάλιτι του 2014, Southern Charm.

Αυτό το διάστημα η Λατίνα σούπερ σταρ βρίσκεται στη Δομινικανή Δημοκρατία για επαγγελματικές υποχρεώσεις όσο ο Rodriguez παραμένει στο Miami. Η επικοινωνία μεταξύ τους δεν είναι τόσο εύκολη ειδικά σε συνθήκες πανδημίας αλλά καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να διαλύσουν τα «σύννεφα» στη σχέση τους, σύμφωνα πάντα με τα όσα αποκάλυψε το φιλικό τους πρόσωπο στο tabloid.

Read More

And More