Τζένιφερ Λόπεζ: Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφασή της να αλλάξει το όνομά της μετά τον γάμο της

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Las Vegas κάτω από άκρα μυστικότητα και προκάλεσαν φρενίτιδα στους εκατομμύρια θαυμαστές τους.

Η είδηση κυκλοφόρησε χθες Κυριακή 17/7, με την Jennifer Lopez να μην αργεί πολύ να επιβεβαιώσει τον γάμο της, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα μέσα από το Newsletter της με τίτλο On The J.Lo!

Βέβαια, η διάσημη Λατίνα σταρ επέλεξε να υπογράψει το συγκεκριμένο άρθρο με το όνομα Jennifer Lynn Affleck, ενώ όπως αποδεικνύεται από τα έγγραφα που υποβλήθηκαν στο Ληξιαρχείο η τραγουδίστρια και ηθοποιός θα αλλάξει το επίθετό της σε… Jennifer Affleck.

Όπως ήταν επόμενο η κίνηση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν στηρίζουν να αλλάξει το όνομά της, καθώς θεωρείται αναχρονιστικό.

Μάλιστα, γνωστή παρουσιάστρια στις ΗΠΑ κατηγόρησε την Jennifer Lopez ότι «χάνει την ταυτότητά της» και πρόσθεσε «Αυτός είναι ο τέταρτος γάμος της, θα έπρεπε να μάθει ότι δεν πρέπει να αλλάξει το όνομά της. Οι γυναίκες που παντρεύονται δεν χρειάζεται να πετάξουν την ταυτότητά τους…».

Read More

And More