Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκαλύπτει το ιδιαίτερο μέρος που επέλεξε ο Μπεν Άφλεκ για να της κάνει πρόταση γάμου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν από το πρωί της Δευτέρας 18/7 οι φωτογραφίες από τον γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ στο Λας Βέγκας.

Η είδηση για τον γάμο του ζευγαριού έσκασε σαν βόμβα το βράδυ της Κυριακής 17/7, παρόλο που γνωρίζαμε ότι το ζευγάρι θα ανέβει πολύ σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

H επιβεβαίωση αυτής της ευχάριστης είδησης ήρθε από την ίδια τη Τζένιφερ Λόπεζ και την προσωπική της ιστοσελίδα «On The JLo» αφού αν κάποιος κάνει εγγραφή σε αυτή, δέχεται ένα mail με ένα σημείωμα της Λατίνας σταρ και μια σειρά φωτογραφιών από τον λαμπερό γάμο της με τον Ben Affleck.

Η Τζένιφερ Λόπεζ πριν από δύο μήνες περίπου, όταν ο αγαπημένο της της έδωσε το δαχτυλίδι αρραβώνων είχε αποκαλύψει πώς της έκανε πρόταση γάμου ο ηθοποιός.

Η 52χρονη Αμερικανίδα σταρ, δείχνοντας στην κάμερα το  πράσινο διαμάντι των, 8,5 καρατιών, το οποίο εκτιμάται ότι αξίζει 10 εκατομμύρια δολάρια, είχε αποκαλύψει: «Είχες φανταστεί ποτέ ότι το μεγαλύτερο όνειρό σου θα γινόταν πραγματικότητα; Το βράδυ του Σαββάτου ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος στη γη (στο αφρόλουτρο), η όμορφη αγάπη μου γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου. Ήμουν εντελώς απρόσεκτη και τον κοίταξα στα μάτια να χαμογελά και να κλαίει ταυτόχρονα. Προσπαθούσε σκληρά να καταλάβω το γεγονός ότι μετά από 20 χρόνια αυτό συνέβαινε ξανά.

Έμεινα κυριολεκτικά άφωνη και είπα: “Είναι ναι;”. Είπα, “ΝΑΙ, φυσικά και αυτό είναι ΝΑΙ“! Χαμογελούσα και δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου, νιώθοντας απίστευτα χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ… απλά ένα ήσυχο βράδυ Σαββάτου στο σπίτι, δύο άνθρωποι που υπόσχονταν να είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι. Ποιος είχε μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη. Το πράσινο ήταν πάντα το τυχερό μου χρώμα και τώρα, σίγουρα, θα είναι πάντα. Νιώθω τόσο τυχερή, δεν συμβαίνει συχνά να έχει δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη».

Read More

And More