Τζένιφερ Λόπεζ: Ενοχλημένη με τη διαρροή του βίντεο που τη δείχνει να τραγουδά στον Μπεν Άφλεκ

Ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η Τζένιφερ Λόπεζ με τη διαρροή του βίντεο από την ημέρα του γάμου της με τον Μπεν Άφλεκ, τη στιγμή που του αφιερώνει ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι της.

Η Λατίνα σταρ κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, ερμήνευσε ένα νέο της τραγούδι, ενώ ο Μπεν Άφλεκ απολάμβανε το θέαμα μπροστά της, καθισμένος σε μία καρέκλα. Στο εν λόγω βίντεο [που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Τζένιφερ Λόπεζ ακούγεται να λέει στον αγαπημένο της «δεν σε χορταίνω», ενώ χορεύει με πάθος.

Ωστόσο, σε απάντησή της στα σχόλια των θαυμαστών της, η Τζένιφερ Λόπεζ εξηγεί πως το συγκεκριμένο βίντεο κυκλοφόρησε χωρίς την άδειά τους.

«Όποιος το έκανε αυτό, εκμεταλλεύτηκε την ιδιωτική μας στιγμή. Δεν ξέρω από πού το παίρνετε όλοι, γιατί είχαμε φωτογράφους και ζητήσαμε από όλους να μην μοιραστούμε τίποτα από τον γάμο μας. Επιλέγουμε εμείς τι θα μοιραστούμε. Αν θέλω να μοιραστώ κάτι, το δημοσιεύω αμέσως στην ιστοσελίδα μου. Θα μοιραστώ όσα θέλω, όταν θα είμαι έτοιμη. Αυτό το βίντεο κλάπηκε χωρίς τη συγκατάθεσή μας και μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα επί πληρωμή», έγραψε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia | @jlo follows ✨ (@jlow0rld)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164