Τζένιφερ Λόπεζ: “Έσβησε” το παρελθόν της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ μετά τον χωρισμό τους

Η Jennifer Lopez ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Ben Affleck με το διαδίκτυο να έχει κατακλυστεί από κοινές τρυφερές φωτογραφίες του διάσημου ζευγαριού.

Ωστόσο, η Λατίνα σταρ για να απολαύσει ήρεμη την επανασύνδεσή της με τον πρώην αρραβωνιαστικό της και χολιγουντιανό ηθοποιό, αποφάσισε να διαγράψει μια και καλή το παρελθόν της… Έτσι, η Jennifer Lopez όχι μόνο έσβησε όλες τις φωτογραφίες που είχε στα social media με τον Alex Rodriguez (με τον οποίον επίσης είχαν αρραβωνιαστεί και χώρισαν πριν μερικούς μήνες) αλλά τον έκανε και unfollow από το Instagram.

«Συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε καλύτερα ως φίλοι και ανυπομονούμε να μείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές μας επιχειρήσεις και έργα. Ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας για τον άλλον και τα παιδιά του. Από σεβασμό προς αυτά, το μόνο άλλο σχόλιο που έχουμε να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας έστειλαν μηνύματα υποστήριξης» ανέφερε η κοινή δήλωση της J.Lo και του Alex Rodriguez την άνοιξη που μας πέρασε.

Read More

And More