Τζένιφερ Λόπεζ: Η αντίδραση του πρώην συζύγου της, Άλεξ Ροντρίγκεζ μετά τον γάμο με τον Μπεν Άφλεκ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ώρες η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ που παντρεύτηκαν μακριά από όλους και απ’ όλα υπό άκρα μυστικότητα σε ένα ξωκκλήσι στο Las Vegas!

Το ζευγάρι δύο μήνες μετά τον αρραβώνα του αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, όπου αντάλλαξα όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Η Λατίνα σταρ και ο χολιγουντιανός ηθοποιός δέχτηκαν αμέτρητες ευχές τόσο από θαυμαστές τους όσο και από τους αγαπημένους τους φίλους.

Κάτι που μας εντυπωσίασε όμως, ήταν οι ευχές του πρώην συζύγου της Τζένιφερ Λόπεζ, Άλεξ Ροντρίγκεζ, ο οποίος της έστειλε τις πιο θερμές ευχές του.

«Είναι ευτυχισμένος για εκείνη και χαρούμενος που είναι με το άτομο με το οποίο ήταν γραφτό να είναι. Ο Άλεξ είναι σε μια νέα σχέση τώρα και είναι επίσης ευτυχισμένος. Ταξιδεύει παντού και ζει τις καλύτερες στιγμές της ζωής του. Είναι πραγματικά επικεντρωμένος στην οικογένεια, την καριέρα του και αυτό που κάνει» αποκάλυψε πηγή αποκλειστικά στο Us Weekly τη Δευτέρα, 18 Ιουλίου.

Η πηγή πρόσθεσε επίσης ότι ο πρώην παίκτης του Baseball, έμαθε για τον γάμο της Λόπεζ και του Άφλεκ το Σάββατο, 16 Ιουλίου και «συνέχισε κανονικά τη ζωή του».

«Η σχέση του με την Τζένιφερ τελείωσε και εκείνος συμβιβάστηκε με το πώς τελείωσαν τα πράγματα. Τη σέβεται και δεν της εύχεται τίποτε άλλο παρά το καλύτερο» ανέφερε επίσης η ίδια πηγή.

Read More

And More