Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: 10+1 φωτογραφίες από τον έρωτα μέχρι τον γάμο

Πλέον είναι επίσημο, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είναι παντρεμένοι.

Σαν βόμβα έσκασε το βράδυ της Κυριακής 17/7 η είδηση πώς η Λατίνα σταρ παντρεύτηκε με τον χολιγουντιανό ηθοποιό, κάτω υπό άκρα μυστικότητα στο Λας Βέγκας.

Άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαίωσαν στο TMZ την είδηση, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε και η άδεια γάμου από την κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα. Η άδεια εκδόθηκε το Σάββατο στις 16 Ιουλίου και έχει τα ονόματά τους.

Η πρόταση γάμου

Πριν από δύο μήνες περίπου άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, όταν η διάσημη Λατίνα σταρ εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο το οποίο έλαμπε στο δάχτυλό της.

Λίγες ημέρες μετά, η Τζένιφερ Λόπεζ δεν μπορούσε να κρατήσει μυστική την χαρά της και θέλησε να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για αρραβώνα μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στο Instagram.

Το love story του ζευγαριού

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ γνωρίστηκαν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Gigli», όπου ήταν ξεκάθαρο από την αρχή πως υπήρξε μία έλξη ανάμεσά τους.

Οι δυο τους το πρώτο διάστημα επέλεξαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, στη συνέχεια αποφάσισαν να μοιραστούν με τον κόσμο αυτά που αισθάνονται.

  

Το 2002 το ερωτευμένο ζευγάρι αποφασίζει να αρραβωνιαστεί, με τους θαυμαστές τους να ανυπομονούν για τον γάμο τους, κάτι που όμως, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Ο έρωτάς τους απαθανατιζόταν από όλους τους φωτογράφους σχεδόν καθημερινά. Κοιτούσαν ο ένας τον άλλον βαθιά μέσα στα μάτια σε όλες τις εκδηλώσεις που παρευρίσκονταν.

Έναν χρόνο μετά, χώρισαν οριστικά, αφού αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα στη σχέση τους.

Την περίοδο εκείνη ο γνωστός ηθοποιός έδινε μεγάλη μάχη με το ποτό και τον τζόγο για αυτό αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Λίγους μήνες μετά και οι δύο είχαν παραδεχτεί σε συνεντεύξεις τους πως η σχέση τους είχε πάρει μεγάλη διάσταση από άποψη δημοσιότητας, γεγονός που δυσκόλεψε τη σχέση τους.

Δημιούργησαν νέες σχέσεις, απέκτησαν παιδιά, πήραν διαζύγιο, παρόλα αυτά αυτά, φαίνεται πως ο έρωτάς τους ήταν αρκετά δυνατός, με τον Μπεν Άφλεκ, να κάνει το πρώτο βήμα για επανασύνδεση μετά τον χωρισμό της Τζένιφερ Λόπεζ από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Μπορεί από τότε να πέρασαν 17 χρόνια, φαίνεται πως αυτό το διάλειμμά ήταν απαραίτητο για τη σχέση τους όμως, για να καταλάβουν πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Η 52χρονη σταρ και ο 49χρονος ηθοποιός πλέον απολαμβάνουν τον έρωτά τους, με τις κοινές, δημόσιες εμφανίσεις τους διαδέχονται η μία την άλλη.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People είχε μιλήσει με τα πιο τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της τονίζοντας: «Είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτόν, για τον άντρα που έχει γίνει.

Το να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, να αγαπιόμαστε, είναι η βάση όλων. Νιώθω ότι βρίσκεται σε ένα μέρος στη ζωή του όπου -όπως ακριβώς νιώθω για τον εαυτό μου- ήταν ένα ταξίδι εκμάθησης του εαυτού και ανακάλυψης, φτάνοντας σε ένα σημείο όπου νιώθεις πραγματικά καλά και ξέροντας ποιος είσαι, μπορείς να είσαι σε μια ευτυχισμένη, υγιή σχέση. Είναι όσα ήθελα να είναι».

Ήμασταν κι οι δύο μικροί και μάλλον, φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα που έσκασε τόσο απότομα. Τώρα είμαστε κι οι δύο τόσο χαρούμενοι που ξέρουμε ότι αυτό που ζούμε είναι πιο δυνατό από όλα αυτά τα πράγματα, δεν θα αφήσουμε να μας το χαλάσουν ξανά. Είμαστε μεγαλύτεροι, εξυπνότεροι, πιο έμπειροι.

Είμαστε σε διαφορετικά σημεία στις ζωές μας, έχουμε παιδιά, προσέχουμε περισσότερο. Θα το προστατεύσουμε αυτό που έχουμε με κάθε τρόπο, δεν θα χαλάσει έτσι μία τόσο όμορφη περίοδος της ζωής μας».

 

 

 

 

 

Read More

And More