Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Αυτό είναι το πρόσωπο που θα τους παντρέψει

Mπορεί η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ να επέλεξαν να πραγματοποιήσουν έναν «μυστικό» γαμό στο Λας Βέγκας, όμως το ζευγάρι αποφάσισε να οργανώσει μία ακόμα τελετή στην οποία θα παραβρεθούν όλοι οι αγαπημένοι τους φίλοι και τα φλας των παπαράτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ερωτευμένο ζευγάρι πρόκειται να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης αυτό το Σαββατοκύριακο ενώπιον της οικογένειάς του και των διάσημων φίλων τους στην Τζόρτζια σε ένα τριήμερο «πάρτι».

Για την γαμήλια τελετή η Λόπεζ επιθυμούσε αποφάσισε πως ο καλύτερός άνθρωπος που θα μπορούσε να τους παντρέψει ότι είναι ο διάσημος life coach και συγγραφέα, Τζέι Σέτι.

Ποιος είναι ο Τζέι Σέτι που θα παντρέψει το ζευγάρι


Ο 34χρονος πρώην μοναχός είναι ένας από τους πιο γνωστούς ομιλητές εμψύχωσης και live guru, ενώ είναι διάσημος και για τα βιβλία ενδυνάμωσης που έχει εκδώσει. Μέχρι τώρα έχει ένα επιτυχημένο podcast, μία σειρά από βιβλία και διοργανώνει συχνά ομιλίες. Επιπλέον οι 11,5 εκατομμύρια followers στο Instagram μαρτυρούν πως δεν είναι κάποιος τυχαίος. Έχοντας καταγωγή από την Ινδία και έχοντας μεγαλώσει στην Αγγλία, ο Shetty ενώ στην αρχή είχε ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό κόσμο, η συνάντησή του με έναν μόναχό που τον έπεισε να μείνει για 4 καλοκαίρια σε ένα μοναστήρι στη Βομβάη, τον έκανε να δει τα πράγματα με άλλο μάτι.

Read More

And More