Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Φουντώνουν οι φήμες για γάμο – Το εντυπωσιακό μονόπετρο που φοράει η σταρ

Η Τζένιφερ Λόπεζ ζει τον έρωτα στο πλευρό του Μπεν Άφλεκ, παρά το γεγονός ότι πριν πολλά χρόνια πήραν την απόφαση να λήξουν τον αρραβώνα τους.

Η διάσημη Λατίνα τραγουδίστρια και ο χολιγουντιανός σταρ έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, ενώ όλα δείχνουν πως πρόκειται να κάνουν το επόμενο βήμα.

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες της Jennifer Lopez από βόλτα της στο Los Angeles, με την τραγουδίστρια να φοράει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στον παράμεσο του αριστερού της χεριού. Όπως καταλαβαίνεις, τα στιγμιότυπα με τα δακτυλίδι φούντωσαν τις φήμες ότι το ζευγάρι έχει αρραβωνιαστεί!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thaylia Schoeman (@jenniferlynnlopez2022)

Σύμφωνα με το Page Six, υπάρχει πιθανότητα να έχει γίνει αρραβώνας, τον οποίο ήθελαν προφανώς να προστατεύσουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είναι τρελαμένοι από έρωτα. Η Jen τον προσέχει και είναι δίπλα του στα πάντα. Έχουν χτίσει με πολλή αγάπη την σχέση τους και έχουν φροντίσει και για τα παιδιά τους. Οι οικογένειές τους τα πάνε πολύ καλά και σέβονται ο ένας τον άλλο. Είναι ζήτημα χρόνου να αρραβωνιαστούν», είχε δηλώσει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο Entertainment Tonight.

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Image

Read More

And More