Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Η ξεκαρδιστική διαφήμιση με τα… ντόνατς που προβλήθηκε στο Super Bowl 2023

Ένα βίντεο με πρωταγωνιστές τον Μπεν Άφλεκ και την Τζένιφερ Λόπεζ απόλαυσαν το βράδυ της Κυριακής 12/2 στο Super Bowl 2023 κατά τη διάρκεια του πρώτου διαφημιστικού διαλείμματος.

Στο σποτάκι, ο διάσημος ηθοποιός παραδίδει παραγγελίες σε πελάτες, ενώ κάποια στιγμή εμφανίζεται και… η Τζένιφερ Λόπεζ.

«Τι κάνεις; Αυτό κάνεις όταν λες ότι θα δουλεύεις όλη μέρα;» ρωτάει η Τζένιφερ Λόπεζ τον σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ, έχοντας φτάσει με το αυτοκίνητό της στο παράθυρο παραλαβής. Όπως δείχνει το βιντεάκι που έπαιξε στο Super Bowl 2023, ο ηθοποιός τότε ανακοινώνει στο προσωπικό: «Πρέπει να φύγω παιδιά» με την τραγουδίστρια παράλληλα να του παραγγέλνει ένα ντόνατ με γλάσο. 

Ο Μπεν Άφλεκ μιλώντας αποκλειστικά στο PEOPLE πριν από έναν μήνα παραδέχθηκε γελώντας ότι «ο κόσμος νομίζει ότι δουλεύω για αυτή την αλυσίδα καφέ» και ανέφερε επίσης ότι «στη Βοστώνη ήταν τόσο μεγάλη υπόθεση. Νομίζω ότι συνδέθηκα κάπως με αυτό και έτσι προέκυψε μια διασκεδαστική ευκαιρία για ένα διαφημιστικό, για το οποίο μάλιστα επέστρεψα στη Βοστώνη. Μετά τους αγώνες.. όλοι έπαιρναν καφέ. Πάντα συνδύαζα τον καφέ με φίλους και συζητήσεις και νομίζω ότι αυτό είναι μέρος της γοητείας του».

Και ποια είναι η δική του προτίμηση στον καφέ; «Κρύο με γάλα και ζάχαρη. Μερικές φορές [χρησιμοποιώ] γάλα αμυγδάλου [αλλά]… μερικές φορές το ξεχνάω», αστειεύτηκε ο ηθοποιός.

Read More

And More