Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Τα μοναδικά δώρα που έλαβαν οι καλεσμένοι μετά τον λαμπερό γάμο τους

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο το περασμένο Σαββατοκύριακο και οι εορτασμοί κράτησαν τρεις ολόκληρες ημέρες!

Η Λατίνα σταρ και ο διάσημος ηθοποιός γιόρτασαν την ένωσή τους σε μια παραμυθένια τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Μπεν Άφλεκ έξω από τη Savannah της Τζόρτζια.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι του ζευγαριού έμειναν σε ένα ξενοδοχείο κοντά στην κατοικία του Ben Affleck και έλαβαν κατά την άφιξή τους ένα εξατομικευμένο κουτί με σοκολάτες λίγο πριν τον θρησκευτικό γάμο. Το κουτί ήταν διακοσμημένο με τα αρχικά του ζεύγους!

Οι γεύσεις περιλάμβαναν βατόμουρο, βανίλια Ταϊτής και βιετναμέζικο καφέ. «Σας ευχαριστούμε πολύ που κάνατε τις γιορτές του Σαββατοκύριακου του γάμου μας τόσο ξεχωριστές. Όνειρα γλυκά, J&B», έγραφε το σημείωμα που συνόδευε το δώρο.

Μαζί με τις σοκολάτες, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έστειλαν τους καλεσμένους του γάμου τους ειδικά διαμορφωμένες τσάντες με τη γραφή «JB».

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck πρόσθεσαν μια προσωπική πινελιά σε κάθε τσάντα στολίζοντας τα λουράκια με μια ετικέτα ονόματος για κάθε καλεσμένο που τους τίμησε με την παρουσία τους στον γάμο τους στην Georgia. 

Read More

And More