Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Το μεγάλο γαμήλιο πάρτι που ετοιμάζουν και το… δεύτερο μυστήριο

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν μακριά από όλους και απ’ όλα υπό άκρα μυστικότητα σε ένα ξωκκλήσι στο Las Vegas!

Έναν χρόνο μετά την επανασύνδεση και λίγους μήνες αφού αρραβωνιάστηκαν το διάσημο ζευγάρι επιτέλους αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης!

Μάλιστα, σύμφωνα με το «People», το ζευγάρι σχεδιάζει να κάνει άλλον ένα γάμο, και μάλιστα άμεσα, που όμως δεν θα είναι σε κλειστό κύκλο, αλλά θα παρευρεθούν πολλοί συγγενείς και φίλοι τους. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το μέρος, όπου θα παντρευτούν… ξανά!

Από την άλλη, το TMZ αναφέρει πως αν και ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και στο γαμήλιο πάρτι που ετοιμάζουν. Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck πρόκειται να κάνουν ένα τεράστιο πάρτι με όλη τη χλιδή που τους αρμόζει για να γιορτάσουν την αγάπη τους. 

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το γαμήλιο πάρτι θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες στο σπίτι του ηθοποιού στην Georgia, όπου θα δώσουν το παρών συγγενείς αλλά και πολλοί celebrities.

Read More

And More