Τζένιφερ Λόπεζ: Το βίντεο που «καίει» την σταρ – «Τζεν δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;» της λέει ο Μπεν Άφλεκ

Εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο στο διαδίκτυο, όπου δείχνει την Τζένιφερ Λόπεζ μαζί με τον Μπεν Άφλεκ σε μια αμήχανη στιγμή, στο afterparty για τη χολιγουντιανή πρεμιέρα της ρομαντικής κωμωδίας «Γάμος Μετ’ Εμποδίων»

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που παίζει από τα μεγάφωνα ένα τραγούδι της Τζένιφερ, η τραγουδίστρια και ηθοποιός πίνει μια γουλιά από ένα ποτήρι κρασί, την ώρα που ο σύζυγός της με απολογητικό ύφος φαίνεται να της λέει «Τζεν δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;».

Το επίμαχο βίντεο έχει γίνει viral στα social media, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποδοκιμάζουν την Τζένιφερ Λόπεζ για το… δολοφονικό βλέμμα της απέναντι από τον σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ.

@celebritea.io #BenAffleck & #JenniferLopez at the #ShotgunWedding party! #ShotgunWeddingMovie #MoviePremiere #Hollywood #JLo #JoshDuhamel #BTS ♬ original sound – CelebriTea

«Ολοκλήρωσα ένα πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ. Το έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν και θα συνεχίσω να το αντιμετωπίζω. Θέλω να ζήσω τη ζωή μου με πληρότητα και να είμαι ο καλύτερος πατέρας που μπορώ να είμαι. Θέλω τα παιδιά μου να γνωρίζουν ότι δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι και θέλω να είμαι πηγή δύναμης για όποιον χρειάζεται βοήθεια αλλά φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα» είχε δηλώσει ο χολιγουντιανός ηθοποιός για τη μάχη του με το αλκοόλ.

Read More

And More