Τζιμπρίλ Σισέ: Δίνει στη γυναίκα του συμβουλές μόδας!

O Tζιμπρίλ Σισέ μίλησε για την τρέλα που έχει με τα ρούχα και για την φούστα που τόσο συζητήθηκε δήλωσε ότι ήταν δική του επιλογή! Όλα τα ρούχα που φοράει τα επιλέγει και τα ψωνίζει μόνος του γιατί δεν του αρέσει να έχει κάποιο στιλίστα. Επίσης δεν ντύνει μόνο τον εαυτό του, αλλά πολλές φορές λέει την γνώμη του και στην γυναίκα του.
Από όταν ήταν 10 χρονών του άρεσε να φτιάχνει την δική του μόδα : “Άρχισα να φοράω τα ρούχα του μεγαλύτερου αδερφού μου και προσπαθώ να ξεχωρίζω. Ξέρεις οι άντρες από την Αφρική ντύνονται πολύ φανταχτερά”, σύμφωνα με το περιοδικό “Nitro”.
Επίσης δίνει και στιλιστικές συμβουλές στην γυναίκα του αλλά εκείνη ντύνεται περισσότερο απλά και κλασικά : “ Η Τζουντ με ρωτάει αν της πηγαίνει αυτό που φορά ή τι θα της πρότεινα. Έχω άποψη για την γυναικεία μόδα και ξεχωρίζω τις δημιουργίες των Balmain, Alexander McQueen και Louis Vuitton.Υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν στη γυναικεία μόδα, τα οποία δεν πρόκειται να τα φορέσει ποτέ η γυναίκα μου. Της αρέσει το απλό και το κλασικό ντύσιμο”.

Read More

And More