Τζίνα Αλιμόνου: Μιλά πρώτη φορά για τη δικαστική απόφαση να αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών της

Το διαζύγιο του Παύλου Βαρδινογιάννη με την Τζίνα Αλιμόνου μονοπώλησε αναμφίβολα το ενδιαφέρον των media και τώρα έρχεται και η πρώτη επίσημη δήλωση μετά την απόφαση του δικαστηρίου να δώσει την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους στην μητέρα.

Μέσω του δικηγόρου της, η Τζίνα Αλιμόνου μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”, για τη δικαστική απόφαση, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Είμαι βαθιά ικανοποιημένη από την δίκαιη αυτή απόφαση. Πρωτίστως, γιατί αναγνωρίζει την προσφορά μου ως μητέρα και μου ανέθεσε προσωρινά την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών μας. Και δεύτερον γιατί απορρίπτει παντελώς τις αβάσιμες και θλιβερές κατηγορίες του εν διαστάσει συζύγου μου. Ελπίζω, έτσι, ο συκοφαντικός πόλεμος εναντίον μου να σταματήσει εδώ”.

Και συμπλήρωσε για τις σχέσεις της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη: “Ο Παύλος είναι πατέρας των παιδιών μου και θα ήθελα να είναι για πάντα δίπλα τους. Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουμε την ευκαιρία να αφήσουμε πίσω τις έριδες που μας χωρίζουν και να συνεννοηθούμε με αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ μας για το καλό των παιδιών μου. Αυτή είναι η ευθύνη μας ως γονείς”.

Η Τζίνα Αλιμόνου κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον της ο Παύλος Βαρδινογιάννης ζητώντας την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών του. Το Πρωτοδικείο Αθηνών αναγνώρισε ότι η επιμέλεια των παιδιών ανήκει προσωρινά στην μητέρα στην οποία και επιδίκασε συνολική μηνιαία διατροφή για εκείνη και τα τέκνα τους ύψους 34.500 ευρώ.

Δες το video από την εκπομπή:

Read More

And More