Τζίνα Αλιμόνου: «Δεν ήθελα ποτέ να χωρίσω με τον Παύλο Βαρδινογιάννη»

Τζίνα Αλιμόνου: «Δεν ήθελα ποτέ να χωρίσω με τον Παύλο Βαρδινογιάννη» | tlife.gr

Η Τζίνα Αλιμόνου μπορεί να πέρασε δύσκολες στιγμές, τόσο με το διαζύγιό της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη όσο και με τη δικαστική διαμάχη για την διατροφή και την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών της, αλλά προσπαθεί να προχωρήσει με τη ζωή της και να τα αφήσει όλα πίσω της. Η πρώην ηθοποιός παραχώρησε την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη στο περιοδικό Gala και μίλησε στον Διονύση Θανάσουλα για την εξέλιξη του διαζυγίου, αποκάλυψε πως δεν ήθελε ποτέ να χωρίσει ενώ δηλώνει ελεύθερη.

Περίμενες ότι το διαζύγιο θα ήταν τόσο σκληρό;

Καθόλου, και δεν ήμουν προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο. Το μόνο για το οποίο ήμουν σίγουρη, επειδή συντηρώ τον εαυτό μου από τα 17 μου χρόνια, είναι ότι έχω αντοχές και μπορώ να παραμένω ψύχραιμη στις δύσκολες καταστάσεις. Προκειμένου να υπερασπιστώ αυτό που πιστεύω ότι είναι σωστό για μένα και τα παιδιά μου, βάζω κάτω το κεφάλι και δίνω τον αγώνα που πρέπει να δώσω.

Ήθελες να χωρίσεις;

Όχι, δεν ήταν ποτέ αυτή η πρόθεσή μου. Η πρόταση μου στον Παύλο -τον οποίο παρακάλεσα, για την ακρίβεια- ήταν να μείνουμε στην Ελλάδα, γιατί θεωρούσα ότι αυτό είναι καλύτερο για τα παιδιά και για μένα. Μετά από δύο χρόνια παραμονής στο Κονέκτικατ της Αμερικής συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν είναι το μέρος που θα ήθελα να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου. Επίσης, θεωρώ τον τόπο μας πραγματικά ευλογημένο, παρά τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η χώρα. Σε όλη μου τη ζωή, όποτε έφευγα, επέστρεφα πάντα στην Ελλάδα.

Το τελευταίο δικαστήριο σε δικαίωσε…

Κέρδισα και τα τρία δικαστήρια που έγιναν, μετά από πάρα πολύ αγώνα, γιατί, όπως είναι γνωστό, δέχτηκα μία μεγάλη και άδικη επίθεση, όμως πιστεύω ότι για μία μητέρα που μεγαλώνει τέσσερα παιδιά υπάρχει κάτι νομοτελειακό που την προστατεύει στο τέλος.

Με την τελευταία απόφαση σου επιδικάστηκε διατροφή για τα παιδιά καθώς και μετοίκηση του κ. Βαρδινογιάννη σε άλλη κατοικία. Άρα πάνε όλα καλά πλέον.

Όχι, δυστυχώς. Μακάρι να ήταν έτσι, γιατί θα μπορούσα και εγώ να προσφέρω περισσότερο χρόνο στα παιδιά μου, αλλά δυστυχώς ο Παύλος μέχρι στιγμής δεν έχει συμμορφωθεί με την απόφαση και δεν καταβάλλει ούτε ένα ευρώ από τη διατροφή που επιδικάστηκε. Δεν μας δίνει ούτε ένα ευρώ κι εγώ καλούμαι να υποστηρίξω εξ ολοκλήρου την οικογένειά μας.

Μετά τα όσα έχουν γίνει, θεωρείς αδύνατον να συνυπάρξετε ξανά ως ζευγάρι;

Είναι μάλλον πολύ δύσκολο γιατί έχουν ανοιχτεί πολλά μέτωπα και φυσικά ειπώθηκαν πολλά ψεύδη για μένα στην πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκα.

Σε σόκαρε;

Ναι. Δεν πίστευα ότι κάποιος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Όταν έγινα μητέρα, αφοσιώθηκα τόσο πολύ σε αυτό τον νέο ρόλο, διάβασα, ρώτησα ειδικούς, σε βαθμό που θεωρώ ότι είμαι μία πολύ υπερπροστατευτική μητέρα. Πιστεύω ότι και ο Παύλος είχε θέμα με αυτό. Ξαφνικά, ως μητέρα πλέον με τέσσερα παιδιά, δέχτηκα τέτοια επίθεση όσον αφορά ειδικά τη μητρότητα που σοκαρίστηκα. Λέω δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Ξέρω όμως πολύ καλά ότι όποιος πατέρας διεκδικεί νομικά την επιμέλεια, πρέπει να “χτυπήσει” την μητρότητα. Έχει μία λογική αυτό, αρκεί όμως να λέμε την αλήθεια, όχι ψέμματα…. Δεν θα ήθελα να πω τίποτα άλλο για το διαζύγιο.

Πόσο διαφορετική είναι η Τζίνα του σήμερα με την Τζίνα προ 20ετίας;

Δεν έχω αλλάξει πολύ, αλλά έμαθα πάρα πολλά πράγματα από τα παιδιά μου. Όταν κυοφόρησα τα τρίδυμα, έμαθα να είμαι πολύ υπομονετική, γιατί ήταν μία διαδικασία πολύ έντονη, τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και για τα επόμενα τρία χρόνια.

Να ρωτήσω για την προσωπική σου ζωή;

Είμαι ελεύθερη και το χρειάζομαι κιόλας. Αφενός δεν έχω καθόλου χρόνο, αφετέρου θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή με τις καταστάσεις που ζω δεν θα πρέπει να αναζητήσω κάτι.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο περιοδικό Gala που κυκλοφορεί σήμερα με το Πρώτο Θέμα

READ more