Τζίνα Αλιμόνου: Ετοιμάζει τα νέα της επαγγελματικά σχέδια μετα τον χωρισμό από τον Παύλο Βαρδινογιάννη!

Μπορεί η Τζίνα Αλιμόνου και ο γνωστός επιχειρηματίας, Παύλος Βαρδινογιάννης, να πήραν την απόφαση να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, η όμορφη ηθοποιός όμως δεν το βάζει κάτω και σύμφωνα με δημοσιεύματα της Real Life, ήδη σκέφτεται το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την υποκριτική και να ακολουθήσει το όνειρό της.

Η ίδια πριν από οχτώ χρόνια, γέννησε τη μεγάλη της κόρη Ανδριάνα και το 2013 τα τρίδυμα. Αυτήν την περίοδο λοιπόν, έχει αφοσιωθεί απόλυτα στην ανατροφή τους και οι έξοδοι που κάνει μέσα στην εβδομάδα έχουν μειωθεί κατά πολύ. Ένα από τα αγαπημένα της ενδιαφέροντα είναι οι θεατρικές παραστάσεις που παρακολουθεί στον ελεύθερο χρόνο της.

Πριν από λίγες μέρες ο φακός την απαθανάτισε στο καλλιτεχνικό στέκι “Mayor”, όπου και συναντήθηκε με τον Αλέξανδρο Ρήγα, ο οποίος ήταν ο πρώτος που της “εμπιστεύτηκε” ρόλο στη σειρά “Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαίμη”. Οι δύο φίλοι είχαν χαθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά τον τελευταίο καιρό συζητούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Στην παρέα τους έπειτα, προστέθηκε και ο Νεκτάριος Σκαμνάκης.

Η Τζίνα έχει καταφέρει να συνδυάσει άψογα την ανατροφή των παιδιών, την προσωπική της φροντίδα και τα επαγγελματικά της σχέδια. Αναμένουμε να δούμε το δυναμικό της comeback.

Κράτα το

Read More

And More