Τζίνα Αλιμόνου: Κομψή και χαμογελαστή σε θεατρική βραδιά! Φωτογραφίες

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Τζίνα Αλιμόνου αποτελεί μία από τις πιο chic γυναικείες παρουσίες της εγχώριας showbiz! Άλλωστε πολύ πριν την κερδίσει η υποκριτική, η γνωστή ηθοποιός ήταν μοντέλο και είχε στενή σχέση με τον χώρο της μόδας. Μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τόσο με το διαζύγιο της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη όσο και με τη δικαστική διαμάχη που ακολούθησε, η Τζίνα έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, χαμογελά ξανά και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Μάλιστα, πριν μερικούς μήνες απέκτησε το δικό της κανάλι στο YouTube με τίτλο «Good Life by Gina», το οποίο ασχολείται με την ευζωία!

Η Τζίνα Αλιμόνου λατρεύει το θέατρο και δεν είναι λίγες οι φορές που δίνει το παρών σε θεατρικές παραστάσεις. Το βράδυ της Τρίτης, η Ελληνίδα καλλονή βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα του έργου “Happy Birthday ΕΛΛΑΣ” στο Θέατρο Αθηνά και απόλαυσε στο έπακρο την μουσική παράσταση με εορταστικό χαρακτήρα για την επέτειο των 200 χρόνων της εθνικής μας… Ασυναρτησίας!

Η Τζίνα για ακόμη μια φορά έκανε μια άκρως κομψή εμφάνιση, επιλέγοντας μαύρο παντελόνι και ένα μαύρο πουκάμισο με ροζ λεπτομέρειες.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Read More

And More