Τζίνα Αλιμόνου: Βράδυ Σαββάτου σε θεατρική πρεμιέρα! [pics]

Η Τζίνα Αλιμόνου έχει τεράστια αγάπη στο θέατρο και όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο θα επιλέξει να παρακολουθήσει κάποια θεατρική παράσταση. Η ταλαντούχα ηθοποιός, μάλιστα, αν και έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή των τεσσάρων παιδιών της, φιλοδοξεί να επιστρέψει και στην επαγγελματική της δραστηριότητα και να παίξει στο θέατρο, κάτι που είχε αφήσει κατά την διάρκεια του γάμου της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη.

Μετά το διαζύγιο η όμορφη Τζίνα επιθυμεί να επιστρέψει στην δουλειά της, πράγμα που ανέφερε και στους δημοσιογράφους, πριν μερικές μέρες. Μέχρι τότε όμως απολαμβάνει τις θεατρικές δουλειές αγαπημένων της συναδέλφων. Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, την απαθανάτισε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Αλέξης Ζορμπάς”, στο θέατρο Βέμπο.
Η Τζίνα Αλιμόνου απόλαυσε τις εξαιρετικές ερμηνείες των Γρηγόρη Βαλτινού, της Ναταλίας Δραμούμη, του Μέμου Μπεγνή και άλλων εξαιρετικών ηθοποιών και τους καταχειροκρότησε.
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Ύστερα από την επιτυχία που γνώρισε στη μεγάλη περιοδεία που τον ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, όπου και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, η εμβληματική μορφή του Αλέξη Ζορμπά, από το μνημειώδες και διεθνώς αναγνωρισμένο έργο του Νίκου Καζαντζάκη «Ο Βίος και η Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά», έρχεται στο Θέατρο ΒΕΜΠΟ, από τις Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη, με την αυθεντική μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, σε μια μοναδική διασκευή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή.
Στη σκηνή ζωντανεύει με μια νέα δημιουργική ματιά και ένα ανεπανάληπτο τρόπο ο «μοναδικός διάλογος ενός καλαμαρά και ενός μεγάλου ανθρώπου του λαού, διάλογος μεταξύ του δικηγόρου Νου και της μεγάλης ψυχής του λαού», όπως αναφέρει ο ίδιος ο Νίκος Καζαντζάκης για τη διαχρονική φιλία του με τον Ζορμπά.
Η αγάπη και το πάθος για τη ζωή της παρορμητικής φυσιογνωμίας του Αλέξη Ζορμπά μιλάει κατευθείαν στην καρδιά του θεατή και του μεταφέρει τα πανανθρώπινα νοήματα της αληθινής ψυχής που δεν γνωρίζει σύνορα. Η μουσική του Μίκη Θεοδωράκη που ταξίδεψε τη χώρα μας στα πέρατα του κόσμου πρωταγωνιστεί στην παράσταση και προκαλεί μοναδικά συναισθήματα συγκίνησης και ψυχικής ανάτασης για μια Ελλάδα που είναι ακόμα ζωντανή.
Πρωταγωνιστούν:
Γρηγόρης Βαλτινός, Ταμίλα Κουλίεβα, Μέμος Μπεγνής, Ναταλία Δραγούμη, Ρένος Ρώτας, ο Τάκης Παπαματθαίου και ο Νίκος Βερλέκης

Κράτα το

Read More

And More