Site icon TLIFE

Tζίνα Αλιμόνου: Χαμογελά ξανά μετά τη δύσκολη περίοδο του διαζυγίου! [pics]

Μετά τα δύσκολα φαίνεται να έχει βρει τις ισορροπίες της και να χαμογελά ξανά. Ο λόγος για την Τζίνα Αλιμόνου που πέρασε μια δύσκολη περίοδο λόγω του χωρισμού της από τον σύζυγό της Παύλο Βαρδινογιάννη, με τον οποίο απέκτησε τέσσερα παιδιά, αλλά τώρα επιστρέφει σιγά σιγά στην κοσμική ζωή.

Η γνωστή ηθοποιός που έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της: της 8χρονης Ανδριάνας και των τρίδυμων μωρών της πέρασε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην προσωπική της ζωή, όταν αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, τώρα όμως είναι και πάλι χαρούμενη. Η ίδια έχει ξεκινήσει μάλιστα και κάποιες επαφές, αφού πλέον σκέπτεται να επιστρέψει και μάλιστα δυναμικά,στο χώρο της υποκριτικής.

Η αλήθεια πάντως είναι πως οι βραδινές έξοδοι της είναι ιδιαίτερα επιλεκτικές και συνήθως γίνονται στο θέατρο, που αγαπά πολύ. Έτσι και αυτήν τη φορά έκανε μια ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση στο Θέατρο Βασιλάκου και την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Φωνές”.

Τζίνα Αλιμόνου, Γιώργος Λυκιαρδόπουλος

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Οι «Φωνές» του Χάρολντ Πίντερ, σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη, ενώνουν για πρώτη φορά τον Δημήτρη Καταλειφό και την ‘Ολια Λαζαρίδου επί σκηνής, στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, από 24 Μαΐου και για δέκα μόνο παραστάσεις. Mαζί τους οι ηθοποιοί: Λουκία Μιχαλοπούλου, Νίκος Πουρσανίδης, Μάνος Καρατζογιάννης.

Ο νομπελίστας Χάρολντ Πίντερ με τα μονόπρακτά του Κάπου σαν την Αλάσκα, Νύχτα, Οικογενειακές Φωνές και Ένα

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο σκηνοθέτης-ηθοποιός Μάνος Καρατζογιάννης: «Θέμα της παράστασης είναι η ταυτότητα μέσα από τη σχέση μας με το χρόνο, το σύντροφο και την οικογένεια μας, την εξουσία. Σήμερα που ακόμα και στις πιο ιδιωτικές σχέσεις έχει εισβάλει ως ενδιάμεσος η τεχνολογία. Σήμερα που η εξουσία διεθνώς κατασκευάζοντας γερά άλλοθι διαπράττει τα πιο φριχτά εγκλήματα.»

© 2024 tlife.gr