Τζίνα Δημητρακοπούλου: Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks συγκλονίζει: «Δεν θα μπορέσω ποτέ να κάνω παιδιά» [video]

Η Τζίνα Δημητρακοπούλου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του “My Style Rocks“, όπου ξεχώρισε με τις στιλιστικές της επιλογές, αλλά και τις αντιπαραθέσεις που είχε με τους κριτές του reality μόδας του ΣΚΑΪ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, η ξανθιά καλλονή έριξε όλο το βάρος της στο κανάλι που διατηρεί στο YouTube, το οποίο ασχολείται με θέματα μόδας, ομορφιάς αλλά και lifestyle. Αυτή τη φορά, ωστόσο, δημοσίευσε ένα διαφορετικό βίντεο και κατάφερε να συγκινήσει όλους όσους το είδαν με την εξομολόγησή της.

Χωρίς καμία διάθεση να κρυφτεί, η Gina αποκάλυψε ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει παιδιά. «Η ερώτηση “Πότε θα κάνεις παιδιά;” μπορεί να πληγώσει πολύ κόσμο: ένα ζευγάρι, μία γυναίκα που δεν μπορεί βιολογικά να κάνει παιδιά, όπως είμαι κι εγώ. Στη φύση υπάρχουν κάποιες μονάδες που δεν αναπαράγονται, δεν σημαίνει ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό…», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν αναφέρθηκε στο ιστορικό της,λέγοντας: «Πριν από 10 χρόνια έκανα ένα χειρουργείο -καισαρική. Είχα δύο κύστες στις ωοθήκες μου. Μία στην κάθε μία, οι οποίες ήταν πάρα πολύ μεγάλες. Μετά από το χειρουργείο πειράχτηκε ο κύκλος μου. Μέχρι τώρα που φτάσαμε πριν από τέσσερα χρόνια, έχουν συρρικνωθεί οι ωοθήκες μου, δεν έχω κύκλο και πέρασα σε φάση κλιμακτηρίου… Είναι μια επώδυνη φάση… Φυσικά έχω επισκεφθεί γιατρούς και όλοι μου πρότειναν να πάρω ορμόνες, αλλά δεν ήθελα γιατί θα είχα μεγάλες πιθανότητες να πάθω καρκίνο…».

“Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας ένα εντελώς προσωπικό θέμα με σκοπό να βοηθήσω όσες περισσότερες γυναίκες μπορώ μέσα από τα δικά μου βιώματα. Θέλω να σας παρακαλέσω να προσέχετε πως αντιμετωπίζετε το θέμα της αναπαραγωγής γιατί είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζητήματα για τη ζωή ενός ζευγαριού και της γυναίκας. Γι’αυτό πριν ρωτήσετε κάποιον πότε θα κάνει παιδιά σκεφτείτε ότι μπορεί να τον πληγώσετε. Αυτή την ερώτηση μου την κάνουν συχνά γυναίκες οι οποίες έχουν παιδιά ή εγγόνια. Αν είσαι σε αυτή την κατηγορία θέλω να σκεφτείς πως θα ένιωθες αν δεν μπορούσες να τα έχεις όλα αυτά… Ευχαριστώ και καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην σου πέρασε από το μυαλό…”, έγραψε η ίδια στη λεζάντα που το συνόδευε.

Read More

And More