Τζίνα Μοσχολιού: Ο γάμος με τον Μπογδάνο, ο χωρισμός και η απάντηση στον πρώην της! Video

Αυτό το ζευγάρι σίγουρα μας μπέρδεψε. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Τζίνα Μοσχολιού καταγράφονται στα ζευγάρια που έκαναν τους πιο σύντομους γάμους της ελληνικής showbiz, με πολύ κόσμο να αναρωτιέται τι έγινε τελικά ανάμεσά τους. Ο αυθόρμητος άλλωστε, χαρακτήρας του παρουσιαστή και δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ είναι γνωστός και πάντα μας μπερδεύει…
Το καλοκαίρι του 2014 σκάει σαν βόμβα η είδηση του γάμου τους και λίγο αργότερα τον Σεπτέμβρη, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ντυμένος γαμπρός περίμενε στην εκκλησία την εκλεκτή της καρδιάς του Τζίνα Μοσχολιού. Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ταιριαστό, αλλά δεν άργησαν να έρθουν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους.

Και λίγους μήνες μετά, κοντά στο Γενάρη ξεκινούν τα σενάρια του χωρισμού. Έχοντας καταλαγιάσει όμως η μπόρα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δίνει συνέντευξη για το χωρισμό του και αποκαλύπτει: “Υπήρχαν αντικειμενικές συνθήκες οι οποίες με οδήγησαν στην απόφαση του γάμου. Για το διαζύγιο δεν υπήρχαν οι αντικειμενικές συνθήκες για να μείνω στην αρχική μου απόφαση”.
Πώς απαντά, όμως, η Τζίνα Μοσχολιού στον πρώην άντρα της; “Μπορώ να φανταστώ διάφορα… Παντρεύεσαι με την συνθήκη να είσαι παντρεμένος και μετά να μην είσαι. Να είσαι ερωτευμένος και μετά να μην είσαι. Μπορεί να είναι το οτιδήποτε. Το βασικό είναι πως δεν κάνω αναδρομές. Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους, ήσυχα”, αποκάλυψε στην εκπομπή Καλημερούδια.

Και στην ερώτηση αν μετάνιωσε για το γάμο, απάντησε: “Εκ των πραγμάτων, όταν κάτι αποτυγχάνει κάνεις τέτοιες σκέψεις. Όταν πήρα όμως την απόφαση το έκανα με κάθε άλλη σκέψη”.


Read More

And More