Τζώνη Καλημέρης: Έδωσε πλάσμα με αντισώματα κορονοϊού! Φωτογραφία

Στην επόμενη φάση για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού και την εύρεση θεραπείας για όσους νοσούν έχουν περάσει οι ειδικοί με την Ελλάδα να συμμετέχει φυσικά σε αυτήν την πρωτοβουλία και ανθρώπους που νόσησαν από το φονικό ιό να προσέρχονται σε νοσοκομεία και να δίνουν πλάσμα αντισωμάτων.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Τζώνη Καλημέρης που πέρασε την καραντίνα στο σπίτι με την σύντροφό του Χριστίνα Κοντοβά και δυστυχώς νόσησαν και οι δυο. Μέσα από αναρτήσεις τους στα social media, μάλιστα είχαν ενημερώσει τον κόσμο πως μόλις εμφανίστηκαν τα πρώτα σοβαρά συμπτώματα κατάλαβαν πως είχαν και εκείνοι κορονοϊό. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και τελικά ανάρρωσαν και φυσικά εφάρμοσαν την καραντίνα και όλα τα μέτρα προστασίας μετά από αυτήν την περιπέτεια της υγείας τους.

Ωστόσο, σήμερα, ο Τζώνη Καλημέρης βρέθηκε στο νοσοκομείο έδωσε και ο ίδιος πλάσμα με αντισώματα του Covid 19 όπως έκαναν και ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Μίλτος Καμπουρίδης πριν λίγες μέρες και κάλεσε όσους νόσησαν όπως και εκείνος να συμμετέχουν στην προσπάθεια των επιστημών για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Δότες πλάσματος μπορούμε να γίνουμε όλοι όσοι έχουμε νοσήσει από τον κορονοϊό και έχουμε αναπτύξει αντισώματα. Είναι σημαντικό να συμμετάσχουμε όλοι όσοι μπορούμε στην τεράστια προσπάθεια που κάνουν οι επιστήμονες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τζωνη Καλημέρης ανεβάζοντας μια φωτογραφία μέσα από το θάλαμο του νοσοκομείου που βρέθηκε.

Read More

And More