Τζόνι Καλημέρης : “Τα εμπορικά πρόσωπα της ιδιωτικής είναι “ανάθεμα” για την ΕΡΤ” !

Για ακόμα μία φορά ο Τζόνι Καλημέρης μίλησε και έτσι απλά κατάφερε να τα πει… όλα, μέσα από τις εύστοχες και αφοπλιστικές απαντήσεις που έδωσε. Ο Τζόνι κριτικάρει τηλεοπτικά πρόσωπα και προγράμματα και βάζει τα πράγματα στη… θέση τους.

Η κουβέντα γύρω από τη Φαίη Σκορδά έχει πολύ ενδιαφέρον καθώς ο Τζόνι Καλημέρης αποκαλύπτει: «Η Φαίη Σκορδά είναι η τηλεοπτική μου αδυναμία. Πάντα πίστευα ότι το ‘έχει’! Να σου πω την αμαρτία μου, θεωρούσα ότι είναι λάθος που πήγαιναν ως ζευγάρι και το είπα και στους ίδιους. Πίστευα ότι, όταν προσλαμβάνεις ένα ζευγάρι, υπάρχει μία αμηχανία. Προφανώς έκανα λάθος!».

Θα την έπαιρνε όμως στο δυναμικό της ΕΡΤ όταν είχε υψηλόβαθμη θέση; Ο ίδιος απαντά αφοπλιστικά: «Έτσι και έπαιρνα τη Φαίη στην ΕΡΤ, θα μου άνοιγαν έναν λάκκο 40 μέτρα κάτω από το Σύνταγμα! Υπάρχει η άποψη ότι τα εμπορικά πρόσωπα του ιδιωτικού τομέα είναι ‘ανάθεμα’ για την ΕΡΤ»….

Πώς σχολιάζει όμως την Ευγενία Μανωλίδου; «Μου άρεσε πάντα η Ευγενία Μανωλίδου» λέει ο ίδιος και συνεχίζει: «Έχει το πολύ μεγάλο προσόν να διχάζει, άρα προκαλεί ενδιαφέρον! Είναι μεγάλη μαγκιά του Μπούτου που επέλεξε τη Μανωλίδου για το «Master Chef».

ΠΗΓΗ : ΕΓΩ

Read More

And More