Τζώνη Καλημέρης – Χριστίνα Κοντοβά: Η κατάσταση της υγείας τους μετά την είδηση ότι νόσησαν από κορονοϊό!

Μετά την Χριστίνα Μπόμπα, την Φαίη Σκορδά τον Θοδωρή Φέρρη και τον Σάκη Τανιμανίδη, θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν και ο Τζώνη Καλημέρης με την Χριστίνα Κοντοβά.

Με ένα tweet απάντηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, πριν μερικές μέρες, ο Τζώνη Καλημέρης δημοσιοποίησε ότι ο ίδιος και η σύντροφός του έχουν όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού, και είναι περιττό – σύμφωνα με τη γιατρό τους – να κάνουν το σχετικό τεστ για να το επιβεβαιώσουν.

Από τότε το ζευγάρι βρίσκεται σε καραντίνα και σε κατ’ οίκον περιορισμό, προκειμένου να μην διασπείρουν τον φονικό αυτό ιό. Στηρίζουν την καμπάνια του υπουργείου Υγείας “Μένουμε Σπίτι” και επικοινωνούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσα από τα social media.

Έτσι, λοιπόν, το απόγευμα της Τρίτης, η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε με τον αγαπημένο της και τον σκύλο τους στο σαλόνι τους, θέλοντας να ενημερώσει τους followers της για την κατάσταση της υγείας τους.

«Πως να γλιτώσει μάτια μου ο ένας απ’τον άλλο… Δεν γλιτώσαμε τον ιό αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλο! Τα συμπτώματά μας είναι ήπια εδώ και λίγες μέρες… Ευχαριστούμε για τα μηνύματά σας! #μένουμε_σπίτι #stayhome», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More