Τζώνη Καλημέρης – Χριστίνα Κοντοβά: Μαγεύτηκαν από της ομορφιές στο Νυμφαίο

Μπορεί τον χειμώνα να έμειναν σπίτι και να πέρασαν μια δύσκολη περίοδο, όταν προσβλήθηκαν από κορονοϊό, το φετινό καλοκαίρι όμως, ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά το ζουν… στο έπακρο. Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει road trip στην Ελλάδα και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους αγαπημένα στιγμιότυπα από το ταξίδι του.

Πριν λίγες, μέρες οι δυο τους βρέθηκαν στο Γύθειο, όπου συναντήθηκαν με την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο και απόλαυσαν τις βουτιές και τις βόλτες με το σκάφος. Έπειτα, πήραν τη μηχανή τους και έφυγαν για τις Πρέσπες και ακολούθησε η επίσκεψη σε Φλώρινα και Έδεσσα.

Φυσικά κατά τη διαμονή τους στη όμορφη Φλώρινα δεν μπόρεσαν να μην βρεθούν και στο μαγευτικό Νυμφαίο, όπου συναντήθηκαν με τον πατέρα Ιωάννη. «Παπα Γιάννης. Ο βράχος του Νυμφαίου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τζώνη Καλημέρης και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες από την επίσκεψή του σε ένα από τα πιο όμορφα αρχοντικά της περιοχής.

Η Χριστίνα Κοντοβά, μάλιστα, ανέβασε φωτογραφίες από το όμορφο τοπίο και αποκάλυψε πως το road trip χρειάζεται και θυσίες, μιας και η ίδια πέρα από τον περιορισμένο αριθμό ρούχων που μπόρεσε να έχει μαζί της στο ταξίδι, σε κάθε στάση αναγκάζεται να βάλει μπουγάδα!

«Ωδή στις μηχανόβιες που βάζουν μπουγάδα σε κάθε στάση!», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κοντοβά και ανέβασε μια φωτογραφία με τα φρεσκοπλυμένα ρούχα της.

Read More

And More