Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χέρντ: Η Κέιτ Μος κατέθεσε στην πολύκροτη δίκη και «άδειασε» την διάσημη ηθοποιό

Η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε! Το διάσημο super model Kate Moss – η οποία διατηρούσε σχέση με τον πασίγνωστο ηθοποιό στα 90’s – κλήθηκε να καταθέσει στην πολύκροτη δίκη του Johnny Depp εναντίον της Amber Heard για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Να σου θυμίσουμε πως πριν μερικές ημέρες, η Amber Heard αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, που συνέβη κατά τη διάρκεια της σχέσης του πρώην συζύγου της με την Kate Moss, προκειμένου να τον κατηγορήσει ότι είχε υπάρξει ξανά βίαιος. Τότε η υπερασπιστική γραμμή του Depp «άρπαξε» την ευκαιρία και κάλεσε το διάσημο μοντέλο. 

Η Kate Moss εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της στο δικαστήριο και αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Amber Heard. 

«Ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλώτσησε και δεν με πέταξε από καμιά σκάλα. Φεύγαμε από το δωμάτιο, ο Johnny έφυγε πριν από εμένα και προηγουμένως, είχε καταιγίδα. Καθώς έβγαινα από το δωμάτιο, κατέβηκα τις σκάλες και γλίστρησα, πόνεσε η πλάτη μου. Ούρλιαξα, γιατί δεν ήξερα τι μου είχε συμβεί και πονούσα πολύ. Γύρισε τρέχοντας για να με βοηθήσει και με μετέφερε πίσω στο δωμάτιό μου και ζήτησε ιατρική βοήθεια», δήλωσε το μοντέλο.

 

Η υπεράσπιση αρνήθηκε να εξετάσει περαιτέρω την Kate Moss και έτσι, το μοντέλο κατάφερε να μιλήσει στο δικαστήριο μόνο για μερικά λεπτά.

Φωτογραφίες: Reuters

Read More

And More