Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο μετά το τέλος της δίκης! Έλληνες και ξένοι celebrities παίρνουν θέση

Σαν βόμβα έσκασε το βράδυ της Τετάρτης 1/6 η είδηση του δικαστηρίου της Βιρτζίνια όπου αποφάνθηκε ότι η ηθοποιός Άμπερ Χερντ δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας, επιδικάζοντας στον σταρ του Χόλιγουντ αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ωστόσο, το δικαστήριο επιδίκασε τον Τζόνι Ντεπ σε αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων, δικαιώνοντας την ηθοποιό, η οποία είχε προχωρήσει σε αγωγή μετά τις δηλώσεις του δικηγόρου του Ντεπ, που είχε χαρακτηρίσει «φάρσα» τις κατηγορίες της.

Πλέον ο Τζόνι Ντεπ νιώθει ανακουφισμένος, «το δικαστήριο μου έδωσε πίσω τη ζωή μου», έγραψε ο ίδιος στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας, ενώ η Άμπερ Χερντ δήλωσε συντετριμμένη υποστηρίζοντας ότι «το βουνό των αποδεικτικών στοιχείων» δεν ήταν αρκετό απέναντι στην πολύ μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου της.

Η ανάρτηση της Αμπερ Χερντ

«Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα δεν εκφράζεται με λόγια. Είμαι πληγωμένη, που το βουνό των αποδεικτικών στοιχείων δεν ήταν ακόμα αρκετό για να αντισταθεί στη δυσανάλογη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου μου.

Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για άλλες γυναίκες. Είναι οπισθοδρομικό. Ρυθμίζει το ρολόι σε μια εποχή που μια γυναίκα που μίλησε ανοιχτά θα μπορούσε να ντροπιαστεί και να ταπεινωθεί δημόσια. Ανατρέπει την ιδέα ότι η βία κατά των γυναικών πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.

Πιστεύω ότι οι δικηγόροι του Τζόνι κατάφεραν να κάνουν την επιτροπή των ενόρκων να αγνοήσει το βασικό ζήτημα της ελευθερίας του λόγου και να αγνοήσει τα στοιχεία που ήταν τόσο πειστικά. Ενώ κερδίσαμε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Λυπάμαι που έχασα αυτή την υπόθεση. Αλλά είμαι ακόμα πιο λυπημένη που φαίνεται ότι έχασα το δικαίωμα που πίστευα ότι είχα ως Αμερικανίδα – να μιλάω ελεύθερα και ανοιχτά».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard)

Ο ηθοποιός από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση έχει λάβει ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης, τόσο από φίλους, συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα, όσο και από θαυμαστές.

Οι κωμικοί Chris Rock, Joe Rogan και Bill Burr τάχθηκαν υπέρ του Τζόνι Ντεπ, αποκαλώντας την Άμπερ Χερντ «τρελή γυναίκα και ψεύτρα».
Η συμπρωταγωνίστρια του ηθοποιού στο «Dark Shadows», Εύα Γκριν, δήλωσε μάλιστα στο Instagram ότι δεν έχει καμία αμφιβολία ότι, «η ζωή του πλέον θα είναι καλύτερη από ποτέ γι’ αυτόν και την οικογένειά του».

Η Ναόμι Κάμπελ, στάθηκε, επίσης, στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ. Μάλιστα, μετά την κατάθεση της Κέιτ Μος, πρώην αγαπημένης του ηθοποιού, η Κάμπελ με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε στην Κέιτ Μος: «Πες τα!».

Μάλιστα, η κατάθεση της Κέιτ Μος λένε πως «αθώωσε» τον Τζόνι Ντεπ, αφού αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο τότε σύντροφός της την έσπρωξε από τη σκάλα.

Δες παρακάτω μερικές από τις αναρτήσεις των celebrities

Ashley Benson

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashley Benson (@ashleybenson)

Sharon Osbourne

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Osbourne (@sharonosbourne)

Naomi Campbell

Την στήριξή του προς τον Τζόνι Ντεπ θέλησαν να εκφράσουν και οι Έλληνες celebrities μέσα από τα social media

Πέτρος Κωστόπουλος

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Kostopoulos (@petroskostopoulos)

Δανάη Παππά

Κατερίνα Ζαρίφη

Αθηνά Οικονομάκου

Σίσσυ Χρηστίδου

Ανθή Σαλαγκούδη

Ντόρα Μακρυγιάννη

Σοφία Παυλίδου

Οι αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter

 

 

Read More

And More