Τζόνι Ντεπ: Εμφανίστηκε στα βραβεία του MTV για 11 δευτερόλεπτα ντυμένος αστροναύτης – Διχασμένοι οι θαυμαστές του

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν τα MTV Video Music Awards 2022 στο Prudential Centre στο New Jersey, με τον Johnny Depp να κάνει μια εμφάνιση έκπληξη… η οποία κράτησε μόλις 11 δευτερόλεπτα. 

Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη τηλεοπτική εμφάνιση του διάσημου ηθοποιού μετά τη νίκη του στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard. Το προ-ηχογραφημένο κομμάτι έδειξε τον 59χρονο ηθοποιό, ντυμένο αστροναύτη, με την εμφάνισή του να προκαλεί ανάμικτες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θέλω απλώς να ξέρετε ότι είμαι διαθέσιμος για γενέθλια, γάμους, αγρυπνίες, ό,τι χρειαστείτε. Και ξέρετε κάτι; Χρειαζόμουν τη δουλειά», είπε ο Johnny Depp.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Depp (@johnnydepp)

Μετά τη μίνι εμφάνισή του σχολιαστής στο Twitter έγραψε: «Το MTV είναι τόσο αηδιαστικό», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Man f*** MTV». Βέβαια, ο Johnny Depp πήρε και υποστηρικτικά μηνύματα: «Ο Depp είναι τόσο αστείος και είμαι τόσο χαρούμενος που τον βλέπω να προχωράει μετά από τόσο μίσος και ψέματα».

Η εμφάνιση στα MTV Video Music Awards ήταν η πρώτη μεγάλη εμφάνιση του Johnny Depp στην αμερικανική τηλεόραση από τότε που ήταν καλεσμένος το 2017 στο talk show Jimmy Kimmel Live.

Read More

And More