Τζόνι Ντεπ: Η εξομολόγηση για τη μητέρα του – «Η λεκτική και ψυχολογική κακοποίηση ήταν χειρότερη από το ξύλο»

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ συνεχίζεται , μετά από μήνυση που κατέθεσε ο 58χρονος κατά της 35χρονης για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο 58χρονος ηθοποιός, αυτή τη φορά κλήθηκε να μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε με τη βίαιη μητέρα του, Μπέτι Σου Πάλμερ, προχωρώντας σε σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντεπ κατέθεσε πως: «Η λεκτική και η ψυχολογική κακοποίηση, ήταν σχεδόν χειρότερη από το ξύλο. Το ξύλο ήταν απλά σωματικός πόνος. Τον σωματικό πόνο μαθαίνεις να τον αντιμετωπίζεις. Μαθαίνεις να τον δέχεσαι», είπε αρχικά και στη συνέχεια περιέγραψε περιστατικά, όπου του πετούσε στο κεφάλι τασάκια, παπούτσια κι ένα τηλέφωνο, αναφέροντας ότι «είχε την ικανότητα να είναι όσο σκληρός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος».

Ο διάσημος ηθοποιός αναφέρθηκε και στον πατέρα του, χαρακτηρίζοντάς τον «πολύ ευγενικό, ήρεμο και ντροπαλό άνθρωπο, που δεν ήταν με κανένα τρόπο επιθετικός.

«Όταν η μητέρα μου θα ξέσπαγε προς τον πατέρα μου και φυσικά μπροστά στα παιδιά, δεν την ένοιαζε κι εκείνος παράμενε πολύ στωικός και ενώ εκείνη του έλεγε απαίσια πράγματα εκείνος απλά την κοιτούσε ενώ μοίραζε τον πόνο και εκείνος το κατάπινε», συμπληρώνοντας πως δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή που ο πατέρας του να έχασε τον έλεγχο και να της επιτεθεί, να την χτυπήσει ή να πει κάτι άσχημο σε εκείνη.

Υπήρχαν κάποιες στιγμές που η κατάσταση ξέφυγε και μπορούσα να δω τα μάτια του να βουρκώνουν, ενώ την κοιτούσε και δεν έλεγε τίποτα. Η πιο έντονη αντίδρασή του θα ήταν να ρίξει μπουνιά στον τοίχο. Μια φορά τον είδα να χτυπάει τον τοίχο και να σπάει το χέρι του επειδή ήταν τοίχος από μπετόν, αλλά ποτέ δεν την άγγιξε, ποτέ δεν ήρθε σε αντιπαράθεση. Παρέμεινε ένας κύριος», κατέθεσε στο δικαστήριο ο ηθοποιός.

Η κατάθεση του Τζόνι Ντεπ έρχεται μια εβδομάδα μετά την κατάθεση της μεγάλης του αδελφής, Κρίστι Ντεμπρόφσκι, που επίσης είχε μιλήσει για τα βίαια παιδικά χρόνια που είχε βιώσει με τον διάσημο αδελφό της, λέγοντας πως ο Depp είχε ορκιστεί να μην κάνει ποτέ σε κάποιον όσα βίωσε ως παιδί από τη μητέρα του.

«Τρέχαμε για να κρυφτούμε», θυμήθηκε η Κρίστι, γυρνώντας πίσω στο χρόνο, όταν έβλεπε τη μητέρα της να κακοποιεί σωματικά τον πατέρα της, ο οποίος, όπως είπε δεν αντιδρούσε. Η αδερφή του Ντεπ ισχυρίστηκε επίσης: «Μας χτυπούσε. Πετούσε πράγματα», εκμυστηρεύτηκε η Κρίστι.

Όταν ρωτήθηκε αν ο Τζόνι Ντεπ ανταπέδωσε ποτέ την κακοποιητική συμπεριφορά που εισέπραξε, η αδερφή του απάντησε «Όχι. Δεν πήγε ποτέ προς τα εκεί».

«Πραγματικά από μικρό παιδί», είπε, «τίποτα από αυτά που συνέβαιναν στο σπίτι μας δεν έμοιαζε καλό. Και έτσι, καθώς μεγάλωσα, τόσο ο Τζόνι όσο και εγώ, στην πραγματικότητα, αποφασίσαμε ότι από τη στιγμή που φύγαμε και αποκτήσαμε το δικό μας σπίτι, να μην επαναλάβουμε ποτέ, κάτι παρόμοιο με αυτό που περάσαμε στην παιδική μας ηλικία».

Φωτογραφίες: Reuters

Read More

And More