Τζωρτζ Παπακώστας: Το σχόλιο σε φωτογραφία της Έβελυν Καζαντζόγλου μετά τις φήμες χωρισμού!

Σαν βόμβα έσκασε, το πρωί της Τετάρτης, η είδηση ότι η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Γιώργος Παπακώστας χώρισαν μετά από περίπου 8 μήνες σχέσης. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, το μοντέλο και ο chef τράβηξαν χωριστούς δρόμους μέσα στο καλοκαίρι, παρόλο που στις τελευταίες κοινές εξόδους τους έδειχνα full in love και πολύ ταιριαστοί.

Την ώρα, λοιπόν, που κανείς από τους δύο δεν έσπευσε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το εν λόγω ρεπορτάζ, η κοκκινομάλλα καλλονή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία πόζαρε κρατώντας ένα χωνάκι με παγωτό, κατά τη διάρκεια βόλτας της στο κέντρο της Αθήνας.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου δεν έκανε κάποιο σχόλιο ως λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά συγκέντρωσε πολλά likes και κολακευτικά σχόλια. Ένα από αυτά ήταν του Γιώργου Παπακώστα, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: “Hey You”, συνοδευόμενο από ένα emoji σε δύο κόκκινα καρδούλες στα μάτια.

Όπως φαίνεται, οι δυο τους παραμένουν μαζί και ερωτευμένοι, αφού ένα τέτοιο σχόλιο όχι μόνο διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού, αλλά φανερώνει πώς είναι στα καλύτερά τους.

Read More

And More