Τζώρτζια Γεωργίου: «Οι γιορτές με βρήκαν με πατερίτσες. Και χωρισμένη και χτυπημένη!»

Δέκα αγαπημένα πρόσωπα περιγράφουν στο περιοδικό People τα περίεργα και τα ευτράπελα που τους έχουν συμβεί τις ημέρες των εορτών. Στιγμές που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Ανάμεσά τους και η Τζώρτζια Γεωργίου, η οποία μίλησε για τα Χριστούγεννα που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό της.

«Τα Χριστούγεννα του 2013 χώρισα από την πρώτη μακροχρόνια σχέση μου. Το βράδυ του χωρισμού λοιπόν βγήκα από το σπίτι του συντρόφου μου στη Νέα Σμύρνη ψάχνοντας για ταξί. Γυρνώντας για να κάνω νόημα σε ένα ταξί να σταματήσει, στραμπούληξα το πόδι μου. Πήγα κανονικά σπίτι μου και κοιμήθηκα.

Το επόμενο πρωί όμως που σηκώθηκα είδα το πόδι μου να είναι απίστευτα πρησμένο. Επισκέφτηκα απευθείας έναν γιατρό και αντιλήφθηκα ότι έσπασα το πόδι μου. Το περιστατικό αυτό έγινε δύο εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα. Έτσι, οι γιορτές με βρήκαν με πατερίτσες. Και χωρισμένη και χτυπημένη. Μέσα σε όλα αυτά, έπρεπε να φτιάξω και τα πράγματά μου, να κουβαλήσω τις βαλίτσες και να πάω στην οικογένειά μου στην Κύπρο για τις μέρες των εορτών», είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More