Τζώρτζια Κεφαλά: Aπαντά στον Θάνο Τζήμερο για το χυδαίο σχόλιο – «Μεγάλωσα κάνοντας πατίνια έξω από τη Βουλή»

Με βίντεο στα social media η Τζώρτζια Κεφαλά απαντά μετά το σχόλιο που δέχτηκε από τον Θάνο Τζήμερο σχετικά με την εμφάνισή της στην ορκωμοσία της νέας Βουλής.

«Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) β*ζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;» έγραψε ο Θάνος Τζήμερος στο Twitter ανεβάζοντας τη φωτογραφία με την Τζώρτζια Κεφαλά.

 

Η βουλευτής της κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» απάντησε με βίντεο στο facebook:

«Θέλω να σας πω το εξής…Εγώ μεγάλωσα δίπλα στη Βουλή, έκανα τις βόλτες μου στον Εθνικό Κήπο, έκανα πατίνια έξω απ’ τη Βουλή και μεγάλωσα στην Κουμπάρη 5 σαν παιδάκι γονιών θυρωρών. Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη που ένα παιδάκι μπορεί να κάνει αυτή τη διαδρομή και να καταλήξει εδώ.

Από το να κάνει πατίνια 17 χρονών έξω από τη Βουλή, χωρίς κανέναν θείο στην Κορώνη, καταφέρνει να μπει μέσα στη Βουλή και να λέει τη γνώμη του. Αυτό είναι το εξαιρετικό με τη Δημοκρατία και εκεί θα πρέπει να σταθούμε, στη Δημοκρατία. Σας ευχαριστώ όλους», αναφέρει στο βίντεο της η Τζώρτζια Κεφαλά.

Ενώ συμπλήρωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Κάποια στιγμή, αργά και βασανιστικά ίσως, ο κόσμος μέσα και έξω απ’ τη Βουλή θα σταματήσει να υποκρίνεται. Ο καθένας θα κάνει το υπέροχο ταξίδι της ζωής του με τον τρόπο που επιθυμεί και θα ψάχνει τον εαυτό του χωρίς να κρίνει τους άλλους.

Αυτόν τον κόσμο ονειρεύομαι. Το αν τα κίτρινα ξυρισμένα μαλλιά, το ντεκολτέ ή τα γυαλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας», έγραψε η Τζώρτζια Κεφαλά.

 

Read More

And More