Τζωρτζίνα Λιώση στην Tatiana Live: Οι σπουδές στην ψυχολογία, το μεταπτυχιακό στην εγκληματολογία και ο ρόλος στο Ταμάμ!

Ένα κορίτσι που ήρθε για να μείνει. Ήρθε φαινομενικά από ένα άλλο χώρο (σπούδασε ψυχολογία και έχει μεταπτυχιακό στην εγκληματολογία) αλλά κάθε πράγμα που επέλεξε στη ζωή της την έχουν κάνει αυτό που είναι σήμερα. Μια ταλαντούχα ηθοποιό, έναν καλλιεργημένο άνθρωπο και μια σπουδαία γυναίκα. Στα 28 της, η Τζωρτζίνα Λιώση έχει πολλά πράγματα για να καυχιέται. Βέβαια, η ίδια επιλέγει να είναι σεμνή και μετρημένη. Κάπως έτσι είναι και η Ντιλέκ, ο ρόλος της νεαρής Τουρκάλας που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε σήμερα στην Tatiana Live και ξεδίπλωσε τις άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της αλλά και αυτές της ηρωίδας της στη σειρά.

Από αυτά που δεν ξέρει ο περισσότερος κόσμος για εκείνη είναι ότι για πολλά χρόνια ζούσε στη Ρώμη όπου και έκανε το μεταπτυχιακό της. Παράλληλα έκανε και κάποιες φωτογραφίσεις στην Ιταλία κρατώντας επαφή με τον χώρο από όπου ξεκίνησε τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα.

Οι φωτογραφίσεις άλλωστε είναι κάτι το οποίο της πάει πολύ και με το οποίο δεν έχει σταματήσει. Επικεντρώνει όμως την προσοχή της στο να γίνει καλύτερη στην υποκριτική και γι’ αυτό συνεχίζει να κάνει μαθήματα.

Μένει στο Περιστέρι με τη μαμά και το μπαμπά της. Έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της και ειδικά στη μαμά της που είχε πολύ έντονα το ρόλο καθώς δεν εργαζόταν όταν την μεγάλωνε.

Read More

And More