Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ: Η «πληρωμένη» απάντησή της στις φήμες χωρισμού από τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Έντονη είναι η φημολογία το τελευταίο διάστημα που θέλει την Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να περνούν κρίση στη σχέση τους. Το ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες ζει στη Σαουδική Αραβία, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ.

Εδώ και λίγες εβδομάδες έχουν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης πως ο Ρονάλντο έχει «βαρεθεί» την Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ, αναφέροντας μάλιστα πως το μοντέλο ξοδεύει αλόγιστα στα εμπορικά και πως ζει εκτός πραγματικότητας, κάτι που μπορεί να τους έχει οδηγήσει στα πρόθυρα χωρισμού.

Σύμφωνα με τον Ισπανό αστέρα του TikTok, Abel Planelles, το ζευγάρι είχε πρόσφατα έναν πολύ μεγάλο καβγά, πριν επιβιβαστεί στο ιδιωτικό αεροπλάνο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η αντιπαράθεση φέρεται να έλαβε χώρα μπροστά σε αρκετούς άλλους ανθρώπους, με τη Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ να μη μιλάει σε κανένα μέλος του προσωπικού του αεροπλάνου, ενώ αρνήθηκε να μιλήσει και με τον Ρονάλντο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αυτός ο καβγάς έδωσε νέα τροφή στις φήμες πως το ζευγάρι -που έχει αποκτήσει δύο παιδιά μαζί- είναι στα πρόθυρα του χωρισμού, εν μέσω ισχυρισμών πως τα πράγματα δεν είναι καλά μεταξύ τους.

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ απαντά στις φήμες χωρισμού

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ το βράδυ της Τετάρτης 26/4 θέλησε να δώσει την απάντησή της στα όσα γράφονται, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Κριστιάνο Ρονάλντο ανήρτησε μια φωτογραφία του νυχτερινού ουρανού με στίχους από το τραγούδι «If I Die», του Αμερικανού τραγουδιστή Romeo Santos.

«Ο ζηλόφθονος εφευρίσκει τη φήμη, το κουτσομπολιό διαδίδεται και ο ηλίθιος το πιστεύει» έγραψε, απαντώντας έτσι στις φήμες, που όπως όλα δείχνουν δεν έχουν καμία βάση…

Read More

And More