Τζώρτζης Μονογυιός: Νέες εικόνες ντοκουμέντο από το δυστύχημα με τη Ferrari στην Βούλα

Η μοιραία Ferrari φλέγεται και ο αδικοχαμένος Τζώρτζης Μονογυιός με τη γυναίκα του έχουν μόλις απεγκλωβιστεί, όπως θα δεις στο αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο. 

Ο επιχειρηματίας, παρά τις προσπάθειες, είναι ήδη νεκρός και αριστερά του η Αθηνά Κοντοπάνου που έχει τραυματιστεί σοβαρά, δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, στα πόδια μιας κοπέλας που έσπευσε στο κοντά της.

Στο σημείο της τραγωδίας επικρατεί πανδαιμόνιο, με τις εκρήξεις να είναι συνεχείς, τις εκκλήσεις για βοήθεια αλλεπάλληλες και τις εικόνες που καταγράφουν οι ένοικοι της πολυκατοικίας που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, να κόβουν την ανάσα.

Είναι ένα από τα πρώτα βίντεο που τραβήχτηκαν τη νύχτα της τραγωδίας, όταν ο θόρυβος του δυστυχήματος ξεσήκωσε την περιοχή.

Στα δεξιά φαίνονται οι απέλπιδες προσπάθειες που κάνει φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού να τον επαναφέρει. Ο άνθρωπος που λίγο νωρίτερα αψήφησε τον κίνδυνο και κατάφερε να τον απεγκλωβίσει από την φλεγόμενη Ferrari, προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε περιθώριο μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο.

 

Η κοπέλα που κρατάει και στηρίζει την Αθηνά Κοντοπάνου προσπαθεί να μετριάσει τους πόνους της. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας που έχουν ειδοποιήσει και εκείνοι ασθενοφόρο έχουν συνειδητοποιήσει πως είναι μάρτυρες μιας τραγωδίας, χωρίς τότε να γνωρίζουν τους πρωταγωνιστές της.

Πηγή: Mega

Read More

And More