Τζώρτζης Μονογυιός: Τι απαντάει ο Γιώργος Πατούλης για την απουσία κιγκλιδωμάτων στο σημείο του δυστυχήματος

Ο Γιώργος Πατούλης μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και απάντησε στο γεγονός ότι δεν υπήρχαν προστατευτικά κιγκλιδώματα στο σημείο που έγινε το φριχτό τροχαίο που στέρησε τη ζωή του Τζώρτζη Μονογυιού.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του αδικοχαμένου επιχειρηματία.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε ότι ο δρόμος στον οποίο συνέβη το ανατριχιαστικό τροχαίο ήταν εντός αστικού ιστού με όριο 50 χιλιόμετρα.

«Από την πρώτη στιγμή έχουμε δώσει μεγάλη έμφαση στην οδική κυκλοφορία και γι’ αυτό βλέπετε μεγάλες ασφαλτοστρώσεις και φωτισμούς LED, αλλά από εκεί και πέρα θα πρέπει όλοι μας να ξέρουμε ότι έχουμε ένα εργαλείο όταν χρησιμοποιούμε το αυτοκίνητο και θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες στο πως το χρησιμοποιούμε. Υπάρχουν δρόμοι ταχείας κυκλοφορίας, όπως η Συγγρού και η Κηφισιάς σε κάποιο σημείο, όπου εκεί κανείς μπορεί να κινείται με υψηλές ταχύτητες. Υπάρχουν και δρόμοι εντός αστικού ιστού, που το όριο τους είναι τα 50 χιλιόμετρα», είπε ο Γιώργος Πατούλης.

 

Επιπλέον σχολίασε πως το συγκεκριμένο μοντέλο της Ferrari θέλει ειδική εμπειρία: «Αντιλαμβάνεστε ότι θέλει ειδική εκπαίδευση και να γίνει κατανοητό ότι εδώ δεν έχουμε δρόμους που να δίνουν την δυνατότητα να πας σε μία πίστα να τρέξεις. Θέλει τεράστια εμπειρία και εκπαίδευση. Αν αυτό το όχημα ήταν στα Λιμανάκια, αντιλαμβάνεστε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί;», είπε και τόνισε πως τις τελευταίες τρεις ημέρες έχουν σημειωθεί πολλά τροχαία, που δεν έχουν πάρει τόση δημόσια έκταση.

Read More

And More