Τζώρτζης Μονογυιός: Το μήνυμα της αδερφής του Κατερίνας Μονογυιού για τον έναν χρόνο από τον θάνατό του

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Σε μια εβδομάδα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη μέρα που ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του στη Βούλα.

Συγκεκριμένα, ο Τζώρτζης Μονογυιός που είχε γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι “The Wall”, έχασε τη ζωή του όταν σε μια βόλτα με το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει και να τυλιχτεί στις φλόγες με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σήμερα, με αφορμή το ετήσιο μνημόσυνο που θα τελεστεί αύριο στη Μύκονο, η αδερφή του, η Βουλευτής Κατερίνα Μονογιού, δημοσίευσε μια φωτογραφία του πολυαγαπημένου της αδερφού ενημερώνοντας τους φίλους του για την ώρα και το μέρος που αυτό θα πραγματοποιηθεί.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164