Τζούλια: «Αν είχα παιδί, δεν θα γύριζα πορνό»

Τζούλια: «Αν είχα παιδί, δεν θα γύριζα πορνό» | tlife.gr

H Tζούλια τις τελευταίες δύο εβδομάδες τις πέρασε σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της Βουλιαγμένης και παρακολουθούσε τα γεγονότα που την αφορούσαν.

Έτσι παρακολούθησε και την πριεμιέρα της στην Πύλη Αθηνών, στην οποία βρέθηκαν και οι γονείς της. Αυτές τις μέρες στην επικαιρότητα βγήκε και το DVD που γυρίζει η Μαριάννα Ντούβλη. Η Τζούλια δίχως να αναφέρει το όνομά της δεν την άφησε ασχολίαστη.

»’Ημουν σίγουρη ότι θα βγουν κι άλλες γυναίκες να με μιμηθούν, όχι όμως υπέρβαρες»!, δηλώνει η άτακτη ξανθιά και συνεχίζει στο περιοδικό ΟΚ: »στο βίντεο δεν μπορείς να κάνεις ρετούς, όσο καλά και να σε έχουν φωτίσει. Γυναίκες που δεν έχουν τίποτα να να επιδείξουν και δεν είναι καν σέξι, θα τις χρησιμοποιήσουν, θα απασχολήσουν για λίγο την επικαιρότητα και μετά θα τις ξεχάσουμε».

Η εγωκεντρική ξανθιά συμβουλεύει τις υπόλοιπες γυναίκες να μην ακολουθήσουν το παράδειγμά της εξηγώντας: »Εγώ είμαι η Τζούλια. Πλήρωσα το τίμημα και ακόμη το πληρώνω. Έχω μια κανονική καριέρα, υπήρξα τοπ μόντελ, παρουσιάστρια και τώρα είμαι επιτυχημένη τραγουδίστρια».

Η »απόλυτη» σταρ Τζούλια δεν διστάζει να δώσει και μαθήματα…ηθικής! »Αν είχα παιδί, δεν θα γύριζα πορνό. Είμαι μόλις 23 ετών. Είμαι υπεύθυνη μόνο για τον εαυτό μου. Αν ήμουν μητέρα, θα πρόσεχα περισσότερο τι λέω και τι κάνω».

READ more