Tζούλια: ”Είμαι τρελά ερωτευμένη με τον Ίαν”!

Η Τζούλια δηλώνει στην Espresso πως είναι τρελά ερωτευμένη με τον Ίαν Σκοτ και πως η σχέση τους την κάνει να νιώθει ευτυχισμένη. Η άτακτη ξανθιά διηγείται πώς προέκυψε το ειδύλλιο ανάμεσά τους ”Συναντηθήκαμε πρώτη φορά στα γυρίσματα του DVD. Aπλώς κοιταχτήκαμε και είπαμε όταν τελείωσαν οι σκηνές χαιρετηθήκαμε τυπικά”.

Η άτακτη ξανθιά υποστηρίζει πως όταν όλοι ήταν εναντίον τους, οι μόνοι που της στάθηκαν ήταν ο Μένιος Φουρθιώτης αλλά κι ο Ίαν, ο οποίος την έπαιρνε τηλέφωνο για να της δώσει κουράγιο. ”Μου είπε να μην στενοχωριέμαι και ως όλη αυτή η θύελλα θα περνούσε. Τα λόγια του άγγιξαν την καρδιά μου. Μου υποσχέθηκε πως κάποια στιγμή θα έρθει να με δεί”, λέει η Τζούλια.

Αυτό όμως που την έκανε να ξεχωρίσει τον πορνοστάρ από τους υπόλοιπους άντρες της ζωής της ήταν το γεγονός ότι δεν θέλησε να εκμεταλλευτεί το όνομά της, όπως κάνουν όλοι οι άλλοι, και πως τήρησε τον όρκο σιωπής που είχε δώσει, να μην μιλήσει σε δημοσιογράφους.

”Εδώ και λίγες εβδομάδες είμαστε μαζί και παιρνάμε τέλεια. Βαριέμαι εύκολα, έχω κακή εμπειρία από τους άντρες αλλά είναι ο μοναδικός που με έχει κάνει να αισθανθώ τόσο όμορφα. Ίσως να είναι ο ένας κι ο μοναδικός”, ολοκληρώνει η Τζούλια.

Read More

And More